Var ute på date med min kjære mann!
Fikk plass i ‘uteområdet’ med koselig og lun atmosfære skapt med grønne planter og møbler fra «Lene interiør»!
Jeg har bestilt en forrett med steinsopp, parmesan og fiken: gode smaker, litt mye fiken i forhold til mengde sopp.
Til hovedrett fikk vi tilbud om å bestille en ny spennende rett med vaktler. Det var en overraskelse å få: frityrstekte vaktler, som lignet mer på KFC biter + en stor klump smør med mange forskjellige smaker i og det ble servert sammen med fermenterte grønnsaker og salat blader. Fermenterte grønnsaker smakte aller best i den retten! Skulle gjerne spist en god høst gryterett med vaktler isteden.
Til dessert ble det bestilt ostetallerken med en skive fruktbrød. Det var veldig gode oster, det må vi si! Fruktbrød ville jeg kjært i tynnere skiver og servert 2 tynne skiver i stedet for 1 tykk.
En sjokolade terte «Grand Cru» må bare oppleves av dem, som elsker mørk Valhrona sjokolade!
Savnet litt bakgrunnsmusikk.
Veldig god service!
Vi kommer gjerne tilbake til å nyte og oppleve nye retter!