Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Terningkast NULL”
Anmeldelse av Lee Garden

Lee Garden
Vurdert som nr. 118 av 225 Restauranter i Stavanger
Kjøkken: Kinesisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. desember 2018 via mobile enheter

Min datter kjøpte Kylling i sursøt saus.
Dette var melklumper dryppende i frityrfett med noen små seige slintrer inni som muligens var kylling. Jeg ba den stakkars servitøren å hilse "liksomkokken" om at dette var det værste måltidet vi noen gang hadde fått servert på kinarestaurant. Biffen i peppersaus som jeg bestilte gidder jeg ikke beskrive annet en tragisk.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, roalde2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (36)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

913 av 36 anmeldelser

Anmeldt 10. mai 2018 via mobile enheter

God mat og hyggelig betjening. Stekte nudler var godt. Pad thai var sterkere enn forventet men god. Seks åringen fikk barne porsjon, det et ikke så ofte jeg får tilbud om det..

Dato for besøk: mai 2018
Takk, 260majac
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2016 via mobile enheter

Kjempegod mat og rask servering. Ganske sentral beliggenhet og hyggelig betjening. Koselig interiør på bordene. Romantisk.

Dato for besøk: september 2015
Takk, veronica3509
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2016 via mobile enheter

Desidert det dårligste forsøk jeg har opplevd. BBQ-spareribs var i beste fall en etterligning av den norske juleribba, - når den er plukket frem 3. juledag og varmes opp for fjerde dag på rad. Knuske tørr tynnribbe og fullstendig blottet for BBQ. Å kalle dette spareribs er en dårlig svindel, - at best. Men før jeg holdt på å miste en plombe i svinekjøttet, spiste jeg en fullstendig smakløs vårrull, totalt uten kinesisk inspirasjon. Men den var varm:-/ I håp om å døyve skuffelsen etter stakkars skamfere Nasse Nøff, fikk jeg smake på den friterte anden min kjære hadde bestilt. Den var like seig som sålene på fjellskoene jeg hadde brukt til Prekestolen tidligere på dagen og som vårrullene var det ingenting som minnet om kinesisk ved den. Til og med den sursøte sausen hadde de klart å ødelegge ved å ha masse rå løk i den. Jeg har spist på mange kinarestauranter, men denne er den desidert dårligste jeg har støtt på. Mitt råd: skygg unna, - her blir du lurt!

Dato for besøk: august 2016
2  Takk, 676espenl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. mars 2016

Vi var her i Mars 2016, vi bestilte satay kylling til lunsj og vårrull til forret.

Service:
+Kinesisk/asiatisk kelner
+Ikke for høy musikk eller bråk
+Sentralt i Stavanger sentrum
+Greie priser
-kelneren hadde lite forståelse for norsk og kjente ikke til meny
-Tok 40 minutter før lunsjen kom, en lunsj bør vær servert minimum 15 minutt etter bestilling. Vist ikke ender kunden opp med å gå fra mat før den er ferdig fordi en skal rekke jobb.

Mat:
+Store porsjoner
-vårullene var OK, men ble ikke servert med chilli sauce. Noe som hadde løftet det hele.
-Satay ble ikke gjenspeilt med den originale sausen med peanutter og kokkosmelk og diverse andre smaker.
-Kyllingen var meget skuffende, jeg hadde forventet gode marinerte spyd.
-Det var store mengder salt/MSG i maten, ikke rene smaker av asiatiske urter og ingridienser.
-Dårlig annretting

Dette var skuffende, og det svei å betale 300kr i lunsj for 2 stk.

Dato for besøk: mars 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Malin576
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Lee Garden, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Lee Garden? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din