Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og hyggelig betjening. ”
Anmeldelse av Lee Garden

Lee Garden
Vurdert som nr. 132 av 225 Restauranter i Stavanger
Kjøkken: Kinesisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Anbefaler denne restauranten hvis du er ute etter veldig god kinamat med hyggelig og hjelpsom betjening.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, martesolb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (37)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 37 anmeldelser

Anmeldt 9. juni 2020 via mobile enheter

Trist lokale, men kjempegod mat og hyggelig betjening. Lunsjretter til rundt 130 kr med tradisjonell asiatisk meny.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, norwaycouple
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2019 via mobile enheter

Menyen har rikt utvalg av asiatiske matretter, men også mye annet. Maten var veldig god, og porsjonen var stor. Savnet at servitøren var mer tilgjengelig slik at vi kunne be om soyasaus og mer vann.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, Siv S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juni 2019

En lørdagskveld og kun en gjest og det var meg lover kan hende ikke så godt. Men servicen var hyggelig og maten smakte. Pekingsuppen var omtrent der den skulle være og klassikeren innbakt svinekjøtt i sursøtsaus hadde mye svinekjøtt av den møre typen og passe med saus og grønsaker. Dette er ikke noen luksus kinesisk restaurant men leverte i det minste det den skulle da jeg var der.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, Lars R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. januar 2019

Veldig god mat! Masse utvalg! Noe for en hver person, liker du ikke kinesisk? Ingen problem her har de noe til alle!!

Masse plass og gode sitteplasser. Restauranten ligger veldig sentralt.

Prisen er slik de er på andre restauranter i nærområdet så mann taper ikke noe, mann får heller mye mer for pengene!

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, WilliamBjelland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Lee Garden, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Lee Garden? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din