Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ansatte”
Anmeldelse av McDonald's

McDonald's
Vurdert som nr. 12 av 14 Smått og godt i Stavanger
Restaurantdetaljer
Anmeldt 8. august 2021 via mobile enheter

Vi var der i dag å bestilte mat via automaten, men de hadde ikke kvitring i automaten. Jeg venta med kassen og var den eneste selvom de så med kom de ikke. Vennen min gikk og sa ifra, men de brydde seg ikke. Dette er ikke første gang de ansatte ikke har brydd seg om kundene.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Escape63516721613
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (80)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 80 anmeldelser

Anmeldt 9. juli 2021 via mobile enheter

Maten var ok, litt dårlig tilretteleggelse ved bestilling av maten.
Rotete og skittent lokale. Men maten var som ellers, god til å være mc’ern

Dato for besøk: juni 2021
Takk, christofferoye
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juni 2021 via mobile enheter

Vi besøkte McDonalds Stavanger på vår rusletur i Stavanger sentrum. Her er sitteplasser inne, men utenfor er det benker knyttet til et torv man kan sitte og spise.
McDonalds leverer som vanlig og vi hadde et godt måltid.

Dato for besøk: mai 2021
1  Takk, Erlend1973
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. oktober 2020

Du vett hva du får uten tvil. Biligere mat skal du lete lenge etter uten tvil god plass for en kjapp matbit.

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, KevinTve
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. august 2020

Vi måtte ha påfyll av en form for energi. Avkommet bestilte i app'en og "snek" seg forbi den lange køen som var det i 18-draget. Mat som forventet.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, khsyv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på McDonald's, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i McDonald's? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.