Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fedora pick up”
Anmeldelse av Mikado

Mikado
Vurdert som nr. 209 av 239 Restauranter i Stavanger
Kjøkken: Kinesisk, Japansk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Kjøpe en sånn mixed shared meny, og som Hellstrøm ville sagt «Dette er ikke mat». Alt var kokt til det ukjente og smakte flatt. Kom igjen Mikado...dette va dårlig☹️

Dato for besøk: november 2018
Takk, sveinpetterj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (155)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2731 av 155 anmeldelser

Anmeldt 25. august 2018

Vi spiser ofte på Mikado etter en handletur i sentrum, eller på søndagmiddag. Maten er smakfull, menyen inneholder mange forskjellige retter. Personaler er hyggelige og ser deg, selv om stedet er stort.
Jeg bor i Stavanger og har gått her i 30 år. Jeg kommer stadig tilbake.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Karin892015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

Smaken på maten er ok, men ikke så mye mer heller. De kunne godt ha litt mer grønnsaker, og brukt kjøtt av høyere kvalitet. Grei betjening.

Dato for besøk: desember 2017
Takk, Oeyvind L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2018 via mobile enheter

Mikado er ikke det det engang var. Menyen er slanket og fremstår minimalistisk. Vi hadde gledet oss til Peking duck. Men den er ikke lenger på menyen. Etter det valgte vi stekt ris det er umulig å gå feil med det. Den var litt tam, men med hot saus ble den frisk. Mikado er å blir mikado, kjøkkenet og menyen må strammes opp før jeg returnerer hit.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, HenningStrauss
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. mars 2018 via mobile enheter

Dårlig mat og veldig dyrt. Hadde kylling katsu. Kyllingen var har hard og kom med dypfryste pommes frites som man kan finne på coop-en. Alt dette for nesten 200kr!

Dato for besøk: mars 2018
Takk, SpongeClouds
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Mikado, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Mikado? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.