“Lunsj”

Kjøkken: Kinesisk, Japansk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 9. mai 2019

Japanesisk- kinesisk restaurant. Allsidig meny mer godt utvalg og hyggelig betjening. Denne gangen var vi tre generasjoner og alle var fornøyd. Stedets Susi var meget god og rimelig.

Dato for besøk: mai 2019
2  Takk, 833alfredd

Anmeldt 19. mars 2019 via mobile enheter

Vi var innom for en sen lunsj, god utvalg på menyen. Retten jeg valgte, biff med peppersaus, var ok men veldig salt. Mannen valgte vårruller med salat og ris og det var veldig skuffende. Noen biter melon, litt salat, 2 små vårruller som lå i salatdressing og hvit ris.

Dato for besøk: mars 2019
1  Takk, dina278
Anmeldt 16. desember 2018 via mobile enheter

Alle de gode minnene fra dette stedet ble litt dratt ned etter besøket idag. Buffetprisen er for dyr og svarer ikke til forventingene. Desserten kan med god grunn oppgraderes. Ikke velg bordet innerst til venstre. Blåser kald luft og var iskaldt. Sjekk dopapirrolleren også før toalettbesøk, tomt idag🤗

4  Takk, Anne-Tone
Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Kjøpe en sånn mixed shared meny, og som Hellstrøm ville sagt «Dette er ikke mat». Alt var kokt til det ukjente og smakte flatt. Kom igjen Mikado...dette va dårlig☹️

Takk, sveinpetterj
Anmeldt 25. august 2018

Vi spiser ofte på Mikado etter en handletur i sentrum, eller på søndagmiddag. Maten er smakfull, menyen inneholder mange forskjellige retter. Personaler er hyggelige og ser deg, selv om stedet er stort.
Jeg bor i Stavanger og har gått her i 30 år. Jeg kommer stadig tilbake.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Karin892015

Reisende som så på Mikado, så også på

Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Mikado? Del dine erfaringer!