“Ubehagelig”

Kjøkken: Kinesisk, Japansk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 27. mars 2024

Maten er helt ok. Ikke noe mer enn det. Men det er ubehagelig å være der. Ufyselig servitør. Skal noen ha mat derfra så anbefaler jeg takeaway.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, caroline e

Anmeldt 10. januar 2024

Etter mangen dårlig erfaring på dette stedet før (ca 2 år siden) med dårlig utvalg og kald mat på Søndag buffé. Tenkte vi at vi prøver igjen... Men ble like skuffet igjen. Lite utvalg av retter og KALD mat av det som skulle være varmt.. Denne plassen er så dårlig. Styr unna...

Dato for besøk: januar 2024
Takk, FarAway25473050408
Anmeldt 12. november 2023

Ekkelt, ubehagelig oppførsel fra klientellet. Feiret farsdag med buffeet med min sønn, fant klientellet kjempeubehagelig mot oss, og kjeftet på oss for det var litt matrester vi ikke hadde spist opp når vi var ferdig. Skamubehagelig!!!

Dato for besøk: november 2023
1  Takk, Ronin S
Anmeldt 11. mai 2023

Trivelig servitør - men mat, atmosfære og renhold.. det finnes vel bedre plasser i denne fine byen! For shabby for 2023!

Dato for besøk: mai 2023
1  Takk, Håkon G
Anmeldt 1. mars 2023 via mobile enheter

Forferdelig smakløs og dårlig mat. Denne restauranten var veldig bra for en del år siden, men nå er den bare sliten, trist og elendig.
Måtte spise med jakken på for å ikke fryse. Iskalde lokaler. Lokalene ser ut slik de gjor i 2001.
Er ganske sikker på at alle andre restauranter i Stavanger er bedre.

Dato for besøk: mars 2023
1  Takk, bannanamans

Reisende som så på Mikado, så også på

Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Mikado? Del dine erfaringer!