“Spennende meny og gode drinker”
Anmeldelse av Harry Pepper

Harry Pepper
Vurdert som nr. 49 av 321 Restauranter i Stavanger
Prisklasse: kr 280 - kr 1 121
Kjøkken: Meksikansk
Anmeldt 12. mai 2019 via mobile enheter

Koselig lokale med effektivt og hyggelig personale. Ikke lang venting på maten, til tross for at lokalet var bortimot fullt. Maten var god, men vi hadde forventet oss mer smak (navnet på restauranten tilsier jo litt krydder). Kanskje kunne man hatt en sterkhetsskala ala indisk restaurant? Vi bestilte drinker, og de var gode, men de som skulle smake chili smakte ikke det. Kjekt med mulighet for å kombinere en treretters. Litt stive priser.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, NilleHuseby

Anmeldt 26. april 2019 via mobile enheter

Fredagskveld, måtte fortsatt ikke vente lenger enn 10 minutter på bord uten reservasjon. Bra personale! Men aaaltfor lang ventetid på maten, får derfor ikke full pott. Maten smakte derimot meget godt!

Dato for besøk: april 2019
1  Takk, MayB181
Anmeldt 4. april 2019 via mobile enheter

Her får du en god tre retters til en billig penge. Maten er helt ok og verdt det du betaler. De nye lokalene er flotte.

2  Takk, CecilieG65
Anmeldt 30. mars 2019 via mobile enheter

Vi hadde 5 forskjellige retter og alle var svært fornøyd. Vi kommer garantert tilbake ved en annen anledning.

Dato for besøk: mars 2019
Takk, Roy S
Anmeldt 3. februar 2019 via mobile enheter

Vi var 5 stykker ute å spiste.

Service:
Alt tok lang tid. Vi ventet lenge på mat og drikke. Det tok langt over en time før vi fikk servert maten.
Bordet ble ikke ryddet underveis så det samla seg opp mye rot
Personale virket sure eller stressa. Det føltes ut som om vi var mer til bry enn gjester.
Vi satt også veldig trangt.

Maten.
Vi hadde mixed fajitas og krabbe chili Taco.
Fsjitassen var gjennomsnittlig og tacoen var god på smak

Dato for besøk: februar 2019
1  Takk, 154runeh

Reisende som så på Harry Pepper, så også på

Stavanger, Stavanger kommune

Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Harry Pepper? Del dine erfaringer!