Utrolig god mat og drikke! Og ikke minst ordnet de med bord selvom vi hadde rotet med reservasjonen.
59–63 av 436 anmeldelser
Vi hadde hørt mye positiv om Harry Pepper, men dessverre det ble en skuffelse. Menyen var spartansk. Smaken på alt som ble servert var chili. Kjøtt smaken fra chili con carne var borte pga enorme mengder med chili. Servicen er som forventet, greit nok. Det eneste positiv om måltidet var desserten. Det blir dessverre ikke en gjentakelse.
Vi var 5 personer. Vi ønsket oss god mat og god drikke.
Maten var ok, men ikke mer.
Hyggelig betjening.
Fredagstacoen ble konsumert her i juni 2020, det var veldig bra med tanke på mat, service atmosfære etc. Kan anbefales.
Fryktlig lang ventetid. 2 timer blir vel lenge å vente på en rett som smakte greit nok. Hadde vi blitt informert på et tidlig tidspunkt at de var underbemannet ville det hjulpet.