Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ikke helt min stil”
Anmeldelse av Harry Pepper

Harry Pepper
Vurdert som nr. 46 av 235 Restauranter i Stavanger
Prisklasse: USD 25 - USD 100
Kjøkken: Meksikansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 3. august 2021 via mobile enheter

Selve lokalet er fint og kult, og natchosene var gode, men jeg likte ikke faijtasene fordi man måtte lage den selv (jeg har egt ikke noe imot det, men da ble det ikke en ordentlig god meksikansk faijta). Musikk valget var også ikke helt hva jeg bille hatt i en restaurant. Fra hard rock til Marcus og Martinius til soft vibes.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Vacation51539326258
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (410)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1721 av 410 anmeldelser

Anmeldt 27. juli 2021 via mobile enheter

Veldig koselig lokale, hyggelig betjening, og god mat. Maten kom fort, men litt dyrt. Alt i alt fornøyd med opplevelsen.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, KathrinP_Norway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2021 via mobile enheter

Meget god meksikansk mat, fint tilberedt og med gode smaker. Maten ble servert på samme tid til hele bordet så her hadde kjøkkenet kontroll. Vi hadde ikke samme servitør gjennom hele måltidet og servitør nr 2 redder dette besøket i land til en 4'er. Der den første servitøren var kort, upersonlig og lite engasjert så var servitør nr 2 i andre enden av skalaen og hevet opplevelsen fra middels og litt småsur til et måltid vi vil huske. Vel verdt et besøk. (be om servitøren som er født i England og oppvokst i Texas)

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Odd S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

Startet med web bestilling av mat og drikke. Forsåvidt greit i disse corona tider, men dårlig beskrivelse av rettene, og for oss som ikke hadde vært her før var det vanskelig å forstå at alt av tilbehør skulle bestilles ekstra. Noe som gjorde at prisen pr rett ble ganske dyr. Vi ventet 1 time før vi fikk maten, for der var travelt på kjøkkenet.
Servicen var slapp, rettene kom på bordet uten serveringsbestikk og vi mangler bestikk og servietter.

Maten smakte godt, men det var ikke spesielt store porsjoner.

Så det er forbedringspotensiale på flere punkter…

Dato for besøk: juli 2021
Takk, lenekn68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2021 via mobile enheter

Bestilte Taco for 2, fikk 1. Bestilte 1 kaffe, fikk 2. Bestilte 1 dessert, fikk 2. Bestillingen ble kluss, og vi betalte for det vi fikk...

Gode drikker og mat, pris er noe stivt.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Navigator54627130013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Harry Pepper, så også på

 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Harry Pepper? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.