Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig god mat”
Anmeldelse av Harry Pepper

Harry Pepper
Vurdert som nr. 46 av 235 Restauranter i Stavanger
Prisklasse: USD 25 - USD 100
Kjøkken: Meksikansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 7. august 2021 via mobile enheter

Dette stedet kan virkelig anbefales, virkelig smakfull mat.sentral plassering. Og greie priser. Vi fikk anbefalt dette stedet fra flere så vi kan bare anbefale dette stedet videre vi og

Dato for besøk: august 2021
Takk, 24trulsg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (410)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1418 av 410 anmeldelser

Anmeldt 5. august 2021

Maten smakte kjempe godt, men var litt liten porsjon. Veldig mye rot før vi fikk maten, ved at den ble levert til nabobordet i sted for våres. Ellers ble vi sittende lenge uten at vi fikk noe av det andre vi bestilte etter at vi var ferdige med maten. Om dette ikke var nok så hadde flere av servitørene klart å registere våres mat over på et annet bord og motsatt. Dette fant vi ut når vi skulle betale. Rett og slett en rotete opplevelse og kommer ikke til å reise hit flere ganger etter denne opplevelsen.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, 180kat12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2021 via mobile enheter

God mat - men i forhold til prisen burde den vert en del bedre.
Satt igjen med følelsen av å ha brukt alt for mykje penger på noko ein fint kunne laga betre og billegare heime.
Heilt okay service!

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, Silje-KarinH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2021 via mobile enheter

Selve lokalet er fint og kult, og natchosene var gode, men jeg likte ikke faijtasene fordi man måtte lage den selv (jeg har egt ikke noe imot det, men da ble det ikke en ordentlig god meksikansk faijta). Musikk valget var også ikke helt hva jeg bille hatt i en restaurant. Fra hard rock til Marcus og Martinius til soft vibes.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Vacation51539326258
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2021 via mobile enheter

Veldig koselig lokale, hyggelig betjening, og god mat. Maten kom fort, men litt dyrt. Alt i alt fornøyd med opplevelsen.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, KathrinP_Norway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Harry Pepper, så også på

 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Harry Pepper? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.