Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“3 retters småmat”
Anmeldelse av Egget

Egget
Vurdert som nr. 26 av 225 Restauranter i Stavanger
Prisklasse: USD 39 - USD 76
Restaurantdetaljer
Anmeldt 20. november 2018 via mobile enheter

Fantastisk mat og atmosfære. Spontant Besøk med lite forventninger. Valgte 3 retter da jeg ikke var så sulten. 2 fiskeretter og 1 kjøtt. Løysing og torsk som fiskeretter. Torsk i karri saus smakte fantastisk. Trodde ikke at svineribbe og skulle toppe dette. Beste svineribbe jeg har smakt.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Lars Erlend N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (220)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2630 av 220 anmeldelser

Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Beste restaurant-opplevelse på mange år,- fantastisk mat, meget god service, herlig og uformell atmosfære og god musikk! Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Anne Line O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Den beste maten i Stavanger! Passe uformelt, god service og fantastiske råvarer. Vinen er det heller ingenting å utsette på.

Dato for besøk: november 2018
Takk, SusanneTo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. oktober 2018 via mobile enheter

Konseptet med lokale råvarer, rustikk atmosfære og rocka kokker lokket oss til denne restauranten. Vi var veldig fornøyde med alle rettene som ble servert, bortsett fra lammet som var altfor lite stekt (uspiselig). Vinutvalget var fantstisk, men servitøren serverer ulike viner til hver rett noe som til slutt blir veldig kostbart. Likevel må jeg si at kokkene er gode på å balansere smaker.

Stusser over hvorfor kokken drar frem en høyttrykkspyler på kjøkkenet som er åpent inn til restauranten mens gjestene fremdeles sitter. I tillegg ble dørene åpnet og det ble så kaldt at det ble tydelig at vi måtte gå derfra.

Regningen kom på nesten 3000 kr. Vinen var god, men jeg synes ikke det var verdt det.

Dato for besøk: oktober 2018
3  Takk, 741cecilien
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. oktober 2018 via mobile enheter

Kaldt lokale. Var ikke ca mer enn 15-18 grader når vi kom. Folk satt med jakker på under middagen som begynte kl 18. . Fikk servert lam som var seigt,og var rått. Kokken kom bort og var enig. Det var synd, for vi hadde gledet oss til en koselig kveld og en god smaksopplevelse ....Dette var ikke verd prisen til ca 2500kr......

Dato for besøk: oktober 2018
2  Takk, rune966
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Egget, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Egget? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din