Luksuriøs opplevelse

Vi var så fornøyd med cruise i fjor, at vi har bestemt oss til å gjenta den i år med større båt... les mer

Anmeldt 25. juli 2022
OnAir589651
Bergen, Norge
Cruise Stavanger - Lysefjord

En utrolig vakker tur, med nydelig båt, flotte omgivelser og en svært så hyggelig, oppmerksom og... les mer

Anmeldt 9. oktober 2021
moyfrid

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Stavanger
Anmeldt 3. september 2018 via mobile enheter

Helt ypperlig. Fem stjerner uten tvil. Kan helt klart anbefales. Sol, hav, bobler, nydelig båt og trivelig vertskap.

Dato for opplevelse: september 2018
2  Takk, Hanna K
Anmeldt 17. juli 2018 via mobile enheter

Har hatt en Magisk tur med Private Cruise.
Fantastisk båt, god mat og en utrolig dyktig kapten.
Anbefales på det sterkeste!

Dato for opplevelse: juli 2018
3  Takk, Anne H
Anmeldt 25. mai 2018 via mobile enheter

Heilt fantastisk dag! Med alle muligheter og god service! Vel verdt turen!! Anbefales på det sterkeste! Han kan vise deg Rogalands fineste farvann! God mat og drikke om ønskelig!

Dato for opplevelse: mai 2018
1  Takk, asleb2017
Anmeldt 30. september 2017 via mobile enheter

Vi hadde en fantastisk tur sammen med forlovere på vår bryllupsdag hos captain Helge😉
Dette satte virkelig prikken på hele dagen og ankomsten vår!
For en båt!
Stemning, oppvartning og ikke minst kapteinen er /var av ypperste klasse.
Kan anbefales på det sterkeste til alle og en hver!
Tusen takk!!😃

Hilsen
Lene og Lars-Jørgen Ruså Solvi

Dato for opplevelse: juli 2017
1  Takk, Lars-Jørgen S
Anmeldt 23. juni 2017

Vi hadde en helt magisk og uforglemmelig tur sammen med forlovere på vår bryllupsdag.
For en nydelig båt, stemning, oppvartning og ikke minst en fantastisk kaptein. Kan anbefales på det sterkeste.
Tusen takk Kaptein Helge for at du var med og gjorde dagen vår helt perfekt!

Dato for opplevelse: juni 2017
1  Takk, annettlar