Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 00:00 - 23:59
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Luksuriøs opplevelse

Vi var så fornøyd med cruise i fjor, at vi har bestemt oss til å gjenta den i år med større båt... les mer

Anmeldt 3 uker siden
OnAir589651
,
Bergen, Norge
Cruise Stavanger - Lysefjord

En utrolig vakker tur, med nydelig båt, flotte omgivelser og en svært så hyggelig, oppmerksom og... les mer

Anmeldt 9. oktober 2021
moyfrid
via mobile enheter
Les alle 67 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Stavanger
fra USD 1 653,38
Mer informasjon
fra USD 105,99
Mer informasjon
fra USD 122,97
Mer informasjon
fra USD 37,13
Mer informasjon
Anmeldelser (67)
Filtrer anmeldelser
67 resultater
Vurdering fra reisende
65
2
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
65
2
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 67 anmeldelser
Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

Helt fantastisk opplevelse som anbefales på det sterkeste. Kaptein Helge gjør turen til et nydelig eventyr for store og små.

Dato for opplevelse: juli 2021
1  Takk, 930trinej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juli 2021 via mobile enheter

En helt fantastisk opplevelse sammen med venner. Luksuriøs yacht, god stemning, flott musikk, anbefaler på det høyeste!

Dato for opplevelse: juni 2021
1  Takk, Bergering
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. august 2020

En fantastisk tur med det fineste av båt i fantastisk natur og super mat, og ikke minst en kaptein som gjorde alt for at dette ble en opplevelse for livet. Alt var bare topp.

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, HansN79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. august 2020

Fantastisk tur i nydelig landskap. Det er nokså storslagent å være omringet av den spektakulære Lysefjorden, med de høye fjellene på hver side. Noe annet enn å se den fra toppen. Det var dessverre overskyet, men egentlig blir fjorden enda mer mystisk da. Og det var uansett varmt nok til å ta et forfriskende bad. Deilig mat ombord, meget trivelig kaptein. Anbefales

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, danieltU1806QS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. august 2020 via mobile enheter

En magisk dag: yachten, været, maten og ikke minst kaptein Helge som sørget for det lille ekstra. Vi storkoste oss fra start til slutt, og timene gikk så alt for fort.. Utrolig takknemlig for denne opplevelsen! Anbefales

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, tonjeid
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser