Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God rask service. Smaksrike drikker”
Anmeldelse av Joe & The Juice

Joe & The Juice
Vurdert som nr. 5 av 7 Dessert i Stavanger
Restaurantdetaljer
Anmeldt 21. desember 2018

Ungdommelig og kul service. Gode drikker. Uformelt. har vært der flere ganger og kjøpt flere juicer.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, _erik_aanensen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Stefan S, Responsable relations clients på Joe & The Juice, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. januar 2019
Google-oversetting

Many thanks for this review, Erik! We are glad to hear that you've had a good experience with us. We appreciate the feedback and constructive criticism that you are us giving here, we will make sure to include it for our evaluations with the team, so we can become even better at giving our guests the best possible experience. We hope to welcome you again soon!

Best,
Stefan

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (23)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 23 anmeldelser

Anmeldt 11. september 2017 via mobile enheter

Fikk god service i et hyggelig og kult lokale. Likte konseptet. Stikker gjerne innom her igjen, både for kaffe og smoothie. Kan anbefales.

Dato for besøk: september 2017
Takk, Johnreewes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. april 2017 via mobile enheter

Bestilte Joe's club og iron man med ekstra ananas og kylling mye folk og god atmosfære, selv om det kun var en person på jobb så var han chill anbefaler maten og en juice to go

Dato for besøk: april 2017
Takk, Dennis kristian y
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. mai 2016 via mobile enheter

Liker konseptet, avslappet, uformelt og kult. Bestiller alltid spicy tuna og 1 dobbel cortado. Alltid fornøyd etter ett besøk på Joe uansett hvor det er i verden

Dato for besøk: mai 2016
Takk, DHO10
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. mars 2016

Elendig service fra 2 unge gutter en rolig lørdag formiddag på Kvadrat, sto og ventet ved disken i over 5 minutt mens de holdt på med sitt. Greit nok at de var opptatt med å lage noe, men de kan i det minste si "hei, et øyeblikk" og gi et lite nikk eller smil. Fikk tilslutt bestilt en latte og en cappuccino, som ble servert i kjipe papp beger, selv om vi skulle sitte der og drikke. Kaffen var ikke spesielt god, så går nok ikke tilbake dit.Ikke noe "takk eller værsågod" var å høre fra de to guttene, og det er for dårlig.

Dato for besøk: mars 2016
    • Verdi
    • Service
1  Takk, TF420
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Joe & The Juice, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Joe & The Juice? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din