Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Varm iste”
Anmeldelse av Starbucks

Starbucks
Vurdert som nr. 10 av 15 Smått og godt i Stavanger
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. august 2021

Besøket vårt 04.08.21 var veldig dårlig. Vi fikk varm iste som smakte forferdelig dårlig. De ansatte var ikke spesielt imøtekommende og skrev helt feile navn. Per ble Nils

Dato for besøk: august 2021
Takk, Traveler20909090
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (80)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 80 anmeldelser

Anmeldt 6. desember 2020

Hei! Besøkte i går (lørdag 5.12.2020) med ungene mine starbucks i Stavanger Arkaden 2 store og 2 små barn. Jentene bestilte drikken og kom med den kakaoen som vi fikk var varmt. Jeg åpnet lokken for å blåse til jente ungen, koppen var halv full, gikk om å spør var det sånn den serveres kunne jeg fått koppen fult, en av ansetter likte ikke at jeg kommenterte på det begynte mimre å si noe som jeg hørte ikke godt da jeg spurte hva hun sa? Hun himlet med øyene der jeg sa du trenger ikke himle med øyene jeg var bare for å si at koppen var halvfull at jeg faktisk betalte for det, plutseleg en annen ansatte hoppet å sa Du vis du er ikke fornøyd gå vekk fra her at vi er ikke SLAVEN din du kan ikke snakke sånn med oss han begynte å skrike sånn at alle som var der snudde seg hørt alt. Jeg gikk til den annen spurte hva hetter han han vil ikke svare totalt ignorert meg i tillegg truet meg å kasta meg ut med å rope på Securitas
For en hendelse der med små barn alt i alt i dette har jeg selv Jobbet mange år i byen aldri ble behandlet som en kunde uprofesjonelt respektløs mot en kvinne med små barn på en lørdag i mamma permisjons tiden. Tror denne ansattes hetter Ahmad eller Mohammed (arabisk) navn vis ikke feil jeg husker. Spørsmålet mitt er det normalt å betjene kundene på den måten?

Dato for besøk: desember 2020
1  Takk, NoraAdam1720
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. oktober 2019

Besøkte stedet en lørdag. Flott beliggenhet, stort lokale, men det fremstår rotete og mørkt. Toalett forhold er under enhver kritikk. Kun 1 toalett til et så pass stort lokale. Skittent og ikke toalett eller tørkepapir. Toalett papir hadde blitt med ut i selve lokalet. Valgte å avstå toalettbesøk her.

Dato for besøk: oktober 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Anne_Marie_49_11
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. august 2019

Er jo egentlig som alle andre Starbucks med godt utvalg i god kaffe. Stavanger har fin beliggenhet og grei adkomst.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, kremly
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. april 2019 via mobile enheter

Lokasjonen er strålende, midt på det gamle torget, med utsikt til Vågen og Breiavannet. Drikken er god men selve kaffeen er skitten og rotete.

Dato for besøk: april 2019
Takk, Jarle T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Starbucks, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Starbucks? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.