Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Stort utvalg av øl + Hyggelig”
Anmeldelse av CIRKUS

CIRKUS
Vurdert som nr. 41 av 225 Restauranter i Stavanger
Prisklasse: USD 4 - USD 15
Restaurantdetaljer
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Stort utvalg av øl +
Hyggelig personale med rask service+
Livlig gate med mye liv+

Lite/ingen utvalg av drinker, så blir mer en «utepils»

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Andrineoverby
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (93)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 93 anmeldelser

Anmeldt 11. januar 2020 via mobile enheter

Vi var en gjeng som var ute å kosa oss , vi fikk oss eit bord og hadde en kjempe kveld med mykje bra drikke i glassa GT , øl og sider god servise og bra betjening

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, 30knutk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. september 2019 via mobile enheter

Her finner du alt av øl, stor variasjon på øltypene måned til måned. Finner alltid noe nytt! Utrolig hyggelig personal!!
abselutt verdt en tur innom!

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, kvisten83
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. april 2019 via mobile enheter

Digg plass. Greit utvalg, selv om utskiftninger på tappemeny går noe tregt. Savner også sårt meny over flaskeutvalget. Dette er en liten jobb i starten, men hvis det registreres inn i Untappd er det en smal sak å printe ut en gang i uken, eller noe. Irriterende å måtte stå foran baren der og titte og mase. Hadde de hatt flaskemeny hadde nok folk handlet mer flasker.

Dato for besøk: april 2019
Takk, n5k
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. desember 2018

Vi var en gjeng som besøkte Cirkus på kvelden. God stemning, mye folk og godt utvalg av drikkevarer.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, HelHuse
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på CIRKUS, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i CIRKUS? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din