Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Thai massasje. Thai yoga.

Wan sabai har eksistert i 10 år. Meget bra og profesjonell autentisk thai massasje med terapauter... les mer

Anmeldt 23. desember 2020
PerG440
,
Sandnes, Norge
via mobile enheter
Veldig bra profesjonell massasj

Utrolig bra massasje med varierte teknikker inkludert varme steiner. hyggelige ansatte og god... les mer

Anmeldt 22. september 2018
229karinag
,
Stavanger kommune, Norge
via mobile enheter
Les alle 14 anmeldelsene
  
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Stavanger
fra USD 115,48
Mer informasjon
fra USD 148,32
Mer informasjon
fra USD 119,64
Mer informasjon
Anmeldelser (14)
Filtrer anmeldelser
14 resultater
Vurdering fra reisende
12
1
1
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
12
1
1
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 14 anmeldelser
Anmeldt 22. september 2018 via mobile enheter

Utrolig bra massasje med varierte teknikker inkludert varme steiner. hyggelige ansatte og god atmosfære. Herlig å få servert god te etterpå.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, 229karinag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2017 via mobile enheter

Hadde 1 time sport aroma massasje. Har gjennom årene hatt mange massasjer. Jeg opplevde at dette var en gjennomsnittlig massasje. Dette var ikke vært 600 kr.

Dato for opplevelse: august 2017
1  Takk, IreneNorway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2017 via mobile enheter

Når jeg opplever vonde og stive muskler så ringer jeg wan sabai, de fikser meg på 60 minutter hver gang! I tillegg er det en kjempe koselig atmosfære og veldig snille, flinke og hyggelige ansatte. Anbefales til alle!

Dato for opplevelse: august 2017
2  Takk, JannaLala
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. oktober 2016 via mobile enheter

Her får du virkelig utdannede og flinke thai massører. Alle jeg har prøvd har virkelig gjort en fantastisk jobb. Hver massør har sitt håndlag. Du finner alltid en som passer ditt behov. Dette er medisin for kroppen som avsluttes med den nydeligste friske grønne teen. Verdt å drikke den i ro og mak etterpå! Jeg er fast kunde. Husk å ikke parkere utenfor om det er en time eller mer.

Dato for opplevelse: oktober 2016
2  Takk, monica_viste
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. oktober 2016 via mobile enheter

Kjempe fornøyd med Wan Sabai thai massage.Flinke jenter som jobber der. Det er stedet jeg går for å få løst opp stive muskler.

Dato for opplevelse: oktober 2016
Takk, 166mariannel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser