“Déjà Vu leverer på høyt nivå.”
Anmeldelse av Déjà Vu Delikatesser

Déjà Vu Delikatesser
Vurdert som nr. 81 av 240 Restauranter i Stavanger
Prisklasse: USD 15 - USD 20
Kjøkken: Europeisk
God for: Forretningsmøter
Middagsalternativer: Frokost, Gatekjøkken
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Déjà Vu leverer på høyt nivå. Vi var to stykker som delte en tapas meny. 450 kroner per person. Var utrolig mye mat for pengene. Kvalitetene var utmerket, mange spennende og gode varianter. Anbefaler dette sterkt.

Takk, ArveSaether

Anmeldt 18. juli 2020

Vi kom for lunsj og måtte vente en stund for å få bord. Hyggelig betjening. Mat må bestilles og betales ved kassen. Vi valgte vegetar salat og tempura av kongereker. Veldig godt. Litt vel travelt og noe støy, men allikevel ett sted å anbefale pga den gode maten. Men vi valgte å ta kaffe og dessert ett annet sted for å kunne få mer ro.

Takk, Nina H W
Anmeldt 8. mars 2020

VAr på spis for 100, fuikk en fantastisk scampisalet. Hyggelig at de før måltidet serverte godt brød og luftig smør.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Oddvarsfoto
Anmeldt 31. januar 2020 via mobile enheter

Déjà Vu har mistet grepet
I flere år har dette vært mitt foretrukne lunsjsted for et hurtig måltid eller en koselig lunsj med gode venninner eller en dag samboeren og jeg vil gjøre litt pris på oss selv. Ikke lenger!!
2 ganger har jeg vært innom: for noen uker siden hvor jeg hadde min favoritt salat med tempura reker Rekene var den gangen ihjelstekte og så mye smultstekte at det lille jeg spiste ga meg magesmerter og ubehag i flere timer Dessverre hadde jeg den gangen så lite tid at jeg ikke tok bryet med å si fra om den dårlige kvaliteten
Man skal ikke dømme på en enkelt skuffelse etter å ha vært «stamkunde» i flere år så når samboeren foreslo å gå innom for et måltid i ettermiddag tenkte jeg at det var verd et forsøk
Stor er min skuffelse
Min samboer valgte and med tilbehør og det fungerte greit Ingen stor opplevelse men helt greit
Jeg valgte fish&chips En rett jeg har spist med god appetitt på Déjà Vu flere ganger I dag smakte det ikke godt! Igjen var retten ihjelstekt og smakte ikke bra Fisken var ikke så mye stekt som sist, men var brent og hadde en bismak Chipsene var også stekt for mye De var tørre og smakløse!

Vi valgte å la være og sende ut maten og klage ved bordet men sa fra når vi gikk Vi fikk en sur bemerkning om at vi skulle ha sagt fra ved bordet Men det hadde resultert i at samboeren og jeg hadde fått spise hver for oss og det var ikke det vi ønsket oss

Trist Déjà Vu, men dette holder ikke! Blir nok lenge til jeg kommer tilbake
Dere bærer preg av å være et av de stedene som tror man kan leve på gamle prestasjoner ...

Dato for besøk: januar 2020
2  Takk, 582inaf
Anmeldt 8. november 2019 via mobile enheter

Med unntak av den blonde, blide sjefen som alltid ordner opp.
Har spist her i årevis, og det er gjentagende, sjefen fikser og ordner og leverer 100%. Det gjør de ansatte også, når han passer på han.
Maten er deilig, beliggenheten god, prisene fine-men det hjelper ikke.
Jeg har spist på så godt som samtlige steder i denne byen flere ganger, og dette er det verste jeg har opplevd.
Og IKK gjelder det en enkelt episode, det har skjedd 4-5 ganger de siste to årene.
Rundt lunsjtider, i ukedagene.
Jeg kommer nok ikke tilbake for å gi plassen en ny sjanse.

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, carinao470

Reisende som så på Déjà Vu Delikatesser, så også på

Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Déjà Vu Delikatesser? Del dine erfaringer!