Espen Halland-Johansen
Bergen, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 31. juli 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2022
Europe Hotels, MarketingEurope Playa Marina - Adults Only, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 4. aug. 2022
Dear esphjoha,
Thank you for staying at Europe Playa Marina and sharing your experience with us.
We love to know that you met your expectations and that your stay here was satisfactory for you.
We will be happy to welcome you again soon.
The Playa Marina team.
1.3 km fra Europe Playa Marina - Adults Only
0.8 km fra Europe Playa Marina - Adults Only
Se flere hoteller i Ses Illetes
Anmeldt 1. august 2019 via mobile enheter

Vi er 4 voksne som snart har bodd 14 dager på Europe Playa Marina Hotel, Illetes, Palma Mallorca! Dette kan anbefales! Når det gjelder mat er det stort utvalg på frokostbuffeén, der det også står kokker og lager omelett etter ønske! Gode lunsjretter og drikke kan kjøpes i Tavernaen ved bassenget, og blir servert av et hyggelig personale. Til middag er stor salat- og dessertbuffeé, og en kan velge mellom tre hovedretter! Maten her har vi ingenting å utsette på, den er kjempegod! Smilende kokker og servitørene gjør også at restauranten er et hyggelig sted å være! Vi har alltid funnet ledige solsenger, og det ikke overfylt hverken i bassenget eller i den lille badeviken. Bassengområdet er kun for hotellets gjester, og det føles trygt å gå fra eiendeler ved solsenga når vi ønsker å ta et bad i sjøen! Rundt hotellet er det lite som skjer, og det er ikke underholdning på hotellet, men det går busser til bl.a. Palma rett utenfor! Vi har leiebil, og det er ca 8 minutters gangavstand til gratis parkering. Kunne med fordel vært et område rett utenfor hotellet som er reservert for av- og pålessing! Mallorca er en flott øy så bilturer anbefales! Annenhver dag på biltur/ solseng har fungert perfekt for oss! Hilsen en glad gjeng som i dette øyeblikket ligger lettere henslengt på en solseng.

Dato for oppholdet: august 2019
Takk, Varmtoggodt
Europehotels, Director de Relaciones con Clientes på Europe Playa Marina - Adults Only, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2019

Dear Varmtoggodt,
Thank you so much for visiting Europe Playa Marina and for sharing your experience here.
We are happy to know that you met your expectations and you enjoyed your room, our facilities and overall, our gastronomic offer.
We would be happy to see you again soon.

Anmeldt 11. september 2018 via mobile enheter

Flott hotell som er nyoppusset med en fantastisk beliggenhet. De er listet som 4 stjerner men jeg synes de kan strekke seg mer for å bli et 4 stjerners Hotel. Jeg ble sjekket inn av hyggelig engelsk språklig ansatt og fikk rom i øverste og 6 etg. Premium Junior suit. Min mening er at det lett brukes suite ordet, mitt rom bar på størrelse med et vanlig dobbeltrom og sengen var faktisk kortere enn normalt for å gi gang passasje i rommet da rommet var smalere enn normalen. Balkongen var utmerket og utsikten fantastisk. Flott bad og meget god Ac👍

Dato for oppholdet: september 2018
2  Takk, 799espenh
Europehotels, Director de Relaciones con Clientes på Europe Playa Marina - Adults Only, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. september 2018

Dear Espen H,
Thank you so much for visiting Europe Playa Marina and for writing this review that we consider constructive.
Your feedback is always important for us, because it helps us to provide a better service.
We are happy to know that you enjoyed your stay despite of your remark about the room.

Anmeldt 14. september 2017 via mobile enheter

Har bodd her i to uker og er veldig fornøyd med beliggenheten. Nærheten til Palma gjør at det er mye båter å se på fra solsengene. Alle er vendt mot sjøen/bukta. Det er et veldig stille og rolig område, men det går ofte buss til Palma. Herlig frokostbuffet😋underholdningen på hotellet var av dårlig kvalitet. Flotte soloppganger. Likte godt at med superior rom at du kunne bytte badehåndkle så ofte du ville. Renhold hver dag, men litt slurvete. Hadde en død flue på veggen i to uker, men håndklær byttes hver dag. Kommer gjerne tilbake. Tross alt er ingen hotell uten feil. På avreisedagen har de egne rom du kan dusje og skifte i.

Dato for oppholdet: september 2017
1  Takk, 953christinea
Europehotels, Director de Relaciones con Clientes på Europe Playa Marina - Adults Only, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. september 2017

Dear Christine A,
First, thank you so much for visiting Europe Playa Marina for your holidays in Mallorca.
We are happy to read that everything was satisfactory for you and you had a good time here.

Anmeldt 14. oktober 2016 via mobile enheter

Hotellet tilbyr alle rom med havutsikt, noe som er veldig bra ettersom beliggenheten i forhold til havet er perfekt og utsikten upåklagelig. Rommene er preget av et typisk spansk stilvalg, mens rommene i de øvre etasjene er noe nyligere renoverte. Personalet er hyggelige og behjelpelige. Beliggenheten til hotellet gjør at det tilbyr en svært god tilgang til sjø og naturopplevelser, samtidig som det bare er en kort busstur fra sentrum av Palma. Frokost og middag på hotellet var bra. Det eneste som kunne vært litt påkalgelig og irriterende, er musikkvalget som spilles i bar/basseng- området. Denne bærer et psykedeliskpreg som virker noe stressende til tider.
Uten om dette er hotellet virkelig å anbefale for dem som ikke har noe imot en liten reise for å komme til sentrum av handlingen.

Dato for oppholdet: oktober 2016
2  Takk, JLyngboe
Europehotels, Director de Relaciones con Clientes på Europe Playa Marina - Adults Only, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2016

Dear TheLaienKing,
First, we want to thank your visit to Europe Playa Marina and for taking the time to write this review.
Your feedback is always important for us because it helps us to improve our product and service. For this reason, your remark about the music will be evaluated.
We are happy to know that you had a wonderful time at Europe Playa Marina.

Anmeldt 14. oktober 2016 via mobile enheter

Vi hadde tre standard dobbeltrom ved siden av hverandre i andre etasje. Alle rom har balkong med havutsikt. Vi lå mot bassengområdet som for øvrig var veldig flott. Frokost og middag svarte til forventningene. Litt misfornøyd med musikkvalget i restauranten. På fødselsdagen min ble det levert cava på rommet fra hotellet. Veldig hyggelig gest.

Dato for oppholdet: oktober 2016
1  Takk, nansya2016

Dear Nansy A,
Thank you so much for writing this review about your experience at Europe Playa Marina.
We are happy to read that you met your expectations and you spent a great holiday here.
We hope to welcome you again soon.