Vi bodde en uke på Riu Bonanza Park i midten av september 2016. Hotellet er nok noen år gammelt, men bra vedlikeholdt. Greie fasiliteter, gode rom (med svært gode og store senger) bra bassengområder, fin restaurant. Man kan også benytte spa og fasiliteter på nabohotellet som ligger tvers over veien. Bussen til Palma sentrum tar ca 25 min (rute 3) og koster 1.50 euro pr prs, og den stopper ca 15 meter fra inngangen til hotellet. Så det er veldig fint hotell og kombinere badeliv og byliv. Hotellet ligger i et rolig område, og hotellet benyttes mest av mennesker over 50. Det var får barnefamilier der den uka vi var der.
Det som skiller hotellet fra andre, er veldig hyggelig personale, alt fra rengjøringshjelp til resepsjonspersonale. Utmerket service og de vet ikke hva godt de skal bistå deg med.
Vi hadde halvpensjon (frokost og middag) Både frokost buffe og middags bufféen holdt veldig bra standard, veltillaget og hadde ikke preg av tørr/inntørket/lunken som ofte buffe får. Utvalget og variasjonen i mat var suverent den uka vi var der, nye retter hver kveld.
Det som trekker litt ned men allikevel ikke får meg til å gå ned på full score er at kvaliteten på maten i bassengbaren, den sto ikke i stil med resten av hotellets mat. Wifi trenger en opprustning, særlig på kvelden når mange logget seg på ble det vanskelig å bruke. Men alt i alt et meget bra hotell.