Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag”

Alejandro's Bar-Restaurante
Vurdert som nr. 6 av 56 Restauranter i La Zenia
Kjøkken: Europeisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 16. januar 2019 via mobile enheter

Grei plass, god pizza og andre retter. Fint og rent, hyggelige kelnere. Lett å parkere på andre siden ab veien.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, annegunnp2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (523)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 523 anmeldelser

Anmeldt 9. november 2018

Var her for lunsj. Mye å velge i . Greie priser. God servise og god mat. Fint å sitte ute i sola. Parkerte på Consum.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, annegunnp2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. oktober 2018 via mobile enheter

..og ikke så bra mat heller i dag Vi ble oversett og ventet i det uendelige på den bestilte maten.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, 167karig
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. september 2018

Koselig uterestaurant med utsikt over veien og restaurantene på andre siden av gata. Det kan være litt vel mye trafikk på dagen, men på kvelden er det roligere. De har drinker, vin og annet bra drikke. God kaffe. Vi har bare spist der en gang, og det var OK . Men de kan ha forandret kokk siden da, så det kan jo ha blitt bedre. En grei plass å stoppe å ha noe å drikke og se på folk på La Zenia.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Itta61
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. august 2018 via mobile enheter

Stakk innom for en matbit en lørdag ettermiddag. God og mye mat, men dessverre lite smilende og uoppmerksom betjening dro ned. Vi satt ute og der var stor trafikk og mye støy. Er i tvil om vi anbefaler denne restauranten

Dato for besøk: august 2018
Takk, Jan Gullik I
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Alejandro's Bar-Restaurante, så også på

 
La Zenia, Costa Blanca
 

Har du vært i Alejandro's Bar-Restaurante? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.