Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Et favoritt sted”
Anmeldelse av Paddy's Point

Paddy's Point
Vurdert som nr. 2 av 56 Restauranter i La Zenia
Kjøkken: Europeisk, Irsk, Moderne, Pub
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Uteservering
Anmeldt 23. januar 2019

Dette er en typisk irsk pub som også innbefatter pub mat med en liten vri. Har besøkt en del irske puber rundt omkring i verden, og Paddy er som jeg forvnter meg. Betjeningen er hyggelig og raske, vertskapet meget hyggelige, rask servering av både mat og drikke. Og etjenngen har vært der noen år. Alltid hyggelige.

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Connector416016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (798)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 798 anmeldelser

Anmeldt 12. november 2018 via mobile enheter

Alltid vært glad i Paddys...men de 4 siste gangene har det vært elendig service...anbefaler ikke,dersom du ikke er irsk eller engelsk da...de går foran

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, janogvanjap
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. august 2018 via mobile enheter

Dårlig mat med lite smak og ikke minst fikk jeg ett hår i biffen min. Synes det var ekkelt å sitte ilag med familien med barn å spise menst de ansatte tok røykepausen rett ved siden av bordet vi satt på. Greie ansatte og heller en plass for voksne som vil ha seg en øl eller 2

Dato for besøk: august 2018
Takk, Jessica D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. august 2018 via mobile enheter

Har besøkt Paddy’s Point flere ganger og vi liker oss godt der. God stemning, veldig hyggelig betjening, god mat og rask servering. Kan fort bli favoritt Anbefales.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Jan Gullik I
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. august 2018 via mobile enheter

Kjempetrivelig sted, god mat, fin atmosfære og veldig hyggelig og effektiv betjening. Ypperlig både for liten og stor

Dato for besøk: august 2018
Takk, Rigmor I
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Paddy's Point, så også på

 
Cabo Roig, Orihuela Costa
La Zenia, Costa Blanca
 

Har du vært i Paddy's Point? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.