I et lag på 7 personer får vi bord , for og gi Italian Affair en sjanse til . Anslår at restauranten hadde ca 10-15 % av kapasitet tross covid regler. Restauranten er Skrapet helt ned på ansatte og tross lite folk ble det en lang affere. Mens vi ventet på forretten kom det 2 leveringer som skulle til nabo bordet.Etter godt over 1 time kommer maten , den måtte i retur da de hadde glemt forretten . Etter 1 time og 25 minutter kom forretten . Middagen gikk sin gang biff Pepe var jo ikke medium pluss . Men smaken var greit kun greit på de andre menyer som dagens tilbud.
At den litt arrogante resturanten har startet med dagen tilbud sier jo at endring er på gang. Det er lov å være noe arrogant når pris og kvalitet er høye , men det begynner å bli en stund siden . Nå det stadig er lagt på mange euro på regningen på mat og drikke en det som er priset , er det jo bevist juks . Noen venner har også opplevd at det står feil dyrere vin på regningene. Når flere opplever dette så anbefales det å sjekke regningen .Opplevelsen er at det service og mat kvalitet er godt under middels .Og det er på tide å bli mindre arrogant på den fallende stjerne .