Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefales ”
Anmeldelse av Ko Samui Cabo Roig

Ko Samui Cabo Roig
Vurdert som nr. 20 av 73 Restauranter i Cabo Roig
Prisklasse: USD 5 - USD 27
Kjøkken: Thai
Middagsalternativer: Middag, Uteservering
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Middag, Uteservering
Anmeldt 21. november 2018 via mobile enheter

Her var det veldig god mat. Godt utvalg i retter, og store porsjoner. Ikke la deg lure om det ikke er så mange kunder i restauranten.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, FamHaaland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (207)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 207 anmeldelser

Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Ikke la deg lure av at det ikke ser ut som det er folk på denne restauranten. Thairetter som i Thailand og nå også sushi på menyen!
Lyst på noe annet enn det resten av «stripa» på Cabo Roig gå hit!
Kokken er super og fikser de beste retter!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, LarsWie1972
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. september 2018 via mobile enheter

Fint lokale og stort pluss for at det ble spilt variert og lav musikk.
Raskt på plass med meny - bestilling - servering. Bestilte det sterkeste de hadde av forrett og hovedrett. Smakte greit, men var langt fra Thai-styrke. Neste gang ber jeg om ekstra krydret mat.

Dato for besøk: september 2018
Takk, M0rtenU
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Både voksne og barn finner mat som smaker på Ko Samui. Vær litt forsiktig med å bestille retter merket med chilli som kan være i sterkeste laget. Fremdeles mye god smak selv om du styrer unna de sterkeste. Av billigstedene i Cabo Roig er denne en av favorittene til hele familien. Kan også bestille take away her.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, trondu2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. august 2017 via mobile enheter

Stedet kan virke litt stille, men bak på kjøkkenet står det en kokk som ikke tuller med thaimaten sin.
Nydelig mat og ekte thai smaker i alle retter.
Vi kommer tilbake!

Dato for besøk: august 2017
1  Takk, LarsWie1972
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Ko Samui Cabo Roig, så også på

Orihuela Costa, Costa Blanca
Elche, Costa Blanca
 
Cabo Roig, Orihuela Costa
 

Har du vært i Ko Samui Cabo Roig? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.