Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Årlig opphold i området”

Aberdinangus & Argentinian Restaurant
Vurdert som nr. 30 av 73 Restauranter i Cabo Roig
Restaurantdetaljer
Anmeldt 30. november 2018

Her var vi på besøk minst en gang i uken, dette gjennom mange opphold i området. Kjempefin betjening, og når en snakker litt spansk, så går det enda bedre. Kokken som tilbereder kjøttet bak en glassvekk, over en flott kullgrill, smiler og tilbereder de beste biffene. Her kommer vi igjen ved neste opphold.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Gunnar H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (164)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 164 anmeldelser

Anmeldt 31. oktober 2018 via mobile enheter

við vorum 6 saman að borða á þessum stað. Mjög góð þjónusta og nautasteikin brjálað góð, við pöntuð missteikt, weel done, medium rear, rear, eða medium. trúið mér maturinn var svakalegur. Mæli hiklaust með honum. Við erum ennþá malandi vá nammi namm

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Hulda B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. august 2018

Er du på Costa Blanca-kysten og har lyst på biff? Ta turen til Aberdinangus, du vil ikke bli skuffet:-) Selv om servicen kunne vært litt bedre...
Meget bra utvalg av kjøtt, og med god vin til blir dette knallbra!
Ta også en tur inn i restauranten for å se hvordan de tilbereder kjøttet på grillen!

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Henning1967
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juni 2018

Vi, tre stk har vært der to ganger. Vi spiste biff, lam og spegris. Kjøttet var seigt og tørt, servicen var dårlig, men vinen var god.

Dato for besøk: juni 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, KjerstiBG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. april 2018 via mobile enheter

En hyggelig restaurant med grei betjeni g og meget god mat. Vårt selskap på 13 når gode forretter, noe spiste herlige lammelår, andre nydelige biffer og gode kyllingretter.
Sammen med god drikke og herlige desserter ble det en svært hyggelig kveld i godt selskap.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, Roy50srg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Aberdinangus & Argentinian Restaurant, så også på

 
Cabo Roig, Orihuela Costa
Orihuela Costa, Costa Blanca
 

Har du vært i Aberdinangus & Argentinian Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.