Dette gjestehuset ligger nært E10 i Ramberg. Det er noe få parkeringsplasser utenfor, og flere tvers over veien (utenfor det lokale "kjøpesenteret" - en matbutikk, en jernvarebutikk og en blomsterbutikk). Selv med veien like utenfor, er utsikten ganske vakker. Huset er en bygning i gammel stil med en kafe/restaurant nede (åpen bare i hovedsesongen) og tre gjesterom ovenpå. Det er et felles bad (med en dusj) ovenpå og to toaletter nede. Alt er rent og godt vedlikeholdt, men ikke forvent en veldig moderne bygning. Sengene våre var veldig komfortable. WLAN var tilgjengelig (staben ga oss passordet ved forespørsel). Vi kom utenfor hovedsesongen og var de eneste korttidsgjestene (det virket som det var en annen person som bodde der i en lengre periode). Derfor ble frokosten ordnet bare til oss og vi fikk den forberedt etter våre behov. Staben vi møtte (en ung mann fra Tyskland (?) var veldig vennlig og imøtekommende. Og eieren (?) som vi hadde kontaktet på forhånd via e-post før ankomst, var veldig hjelpsom. Det var en privat tilstelning på restauranten en av kveldene, og vi ble flyttet til et rom som ville bli mindre forstyrret av bråket (som knapt var merkbart, uansett). Jeg har bodd på den nærliggende campingplassen før, og ville virkelig foretrekke dette stedet under det neste besøket mitt. Jeg ville også virkelig foretrekke dette stedet framfor hotellet i Leknes. Selv om stedet er gammelt, er det veldig sjarmerende, og staben tar virkelig vare på deg.