Vi fikk et stort rom med 4 enkeltsenger til en grei pris. Rommet og det felles badet var rent. Bygget er gammelt så det var litt trekk på rommet men det gikk helt fint. Frokost var inkludert. Enkel men grei (egg, bacon, syltetøy, agurk, tomat).
Dato for oppholdet: mars 2019
Spør Jellemann om Friisgarden
Takk, Jellemann
Har vært her for andre gang, begge gangene opplevde jeg veldig dårlig service. Maten var ikke spesielt god, og porsjonene var forskjellige, over stekte pommes frites. Personen som jobber her er nok sjefen og er ikke særlig glad for kunder, hater livet rett og slett.
Dato for oppholdet: september 2017
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Spør jennygramdal om Friisgarden
Takk, jennygramdal
En veldig koselig liten cafe i Ramberg som absolutt burde besøkes. Gammelt hus med gammel sjarm. Selv om det er lite med parkeringsplasser og cafeen ligger rett ved E10, stoppet ikke dette oss for å komme en tur innom. Denne gangen ble det bare en kaffe og en varm sjokolade. Verdens beste kakao i alle fall! Neste gang vi kommer innom skal maten prøves. Gå innom om du ønsker sikkelig Nordlands sjarm
Dato for oppholdet: september 2017
Spør eli_larz om Friisgarden
Takk, eli_larz
På friisgården var det Frekk og utrivelig betjening. Stedet Anbefales absolutt ikke. Det Finnes masse flotte steder her i Lofoten hvor man kan hygge seg med god stemning. Ramberg Gjestegiveri og andre steder i nærheten er til å anbefale..
Dato for oppholdet: juli 2016
Spør Marthe S om Friisgarden