Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
Agoda.com
Priceline
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (63)
Filtrer anmeldelser
63 resultater
Vurdering fra reisende
29
19
8
4
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
29
19
8
4
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 63 anmeldelser
Anmeldt 22. juli 2020

Helt fantastisk plass og beliggenhet. Absolutt verd besøket. Ved stand. Fasiliteter var kjempebra. Trivelig personell og stranda Va imacing ❤ topptur turer og fantastisk natur. Kort vei til plasser å se i reine og Å.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Softailbreakout
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Vi overnatta her i 2 netter, med bobil. Rent og pent på doene og dusjene, men litt liten kapasitet. Var til tider kø til både do og dusj. Hyggelig betjening og en fantastisk beliggenhet! Kommer gjerne tilbake:)

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, stineanton
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Flott campingplass med den beste beliggenheten. Her hører en havet bruse og det er bare å gå ned til stranda for et bad for oss som bader året rundt. Hyggelig personell og et greit sanitærbygg som er rent og pent. Veldig greit utgangspunkt dette for å feriere i Lofoten

Dato for oppholdet: juli 2020
1  Takk, beathel2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Helt fantastisk sted med hyggelige eiere. Surfing her anbefales virkelig. Bra utstyr slik at opplevelsen blir god. Stor og fin strand og utsikt. Gode fasiliteter som er svært praktisk for telt opphold.

Dato for oppholdet: juni 2020
Takk, DayTrip741508
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Flott plass med nytt fint service bygg. Mange oppstillingsplasser på grass for bobiler, de fleste med strøm. Mange plasser for telt. En særdeles hyggelig eier av plassen ! Eneste jeg synes er unødvendig når man betaler 350-360 kr pr døgn er at det koster ekstra for dusj ! Det bør være inkludert i den såpass stive døgnprisen! Vi hadde et flott opphold i knallvær !

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, trond116
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser