Helt fantastisk plass og beliggenhet. Absolutt verd besøket. Ved stand. Fasiliteter var kjempebra. Trivelig personell og stranda Va imacing 👌❤ topptur turer og fantastisk natur. Kort vei til plasser å se i reine og Å.
Spør Softailbreakout om Lofoten Beach Camp
Takk, Softailbreakout
Vi overnatta her i 2 netter, med bobil. Rent og pent på doene og dusjene, men litt liten kapasitet. Var til tider kø til både do og dusj. Hyggelig betjening og en fantastisk beliggenhet! Kommer gjerne tilbake:)
Spør stineanton om Lofoten Beach Camp
Takk, stineanton
Flott campingplass med den beste beliggenheten. Her hører en havet bruse og det er bare å gå ned til stranda for et bad for oss som bader året rundt. Hyggelig personell og et greit sanitærbygg som er rent og pent. Veldig greit utgangspunkt dette for å feriere i Lofoten😊
Spør beathel2020 om Lofoten Beach Camp
1 Takk, beathel2020
Helt fantastisk sted med hyggelige eiere. Surfing her anbefales virkelig. Bra utstyr slik at opplevelsen blir god. Stor og fin strand og utsikt. Gode fasiliteter som er svært praktisk for telt opphold.
Dato for oppholdet: juni 2020
Spør Kathrine G om Lofoten Beach Camp
Takk, Kathrine G
Flott plass med nytt fint service bygg. Mange oppstillingsplasser på grass for bobiler, de fleste med strøm. Mange plasser for telt. En særdeles hyggelig eier av plassen ! Eneste jeg synes er unødvendig når man betaler 350-360 kr pr døgn er at det koster ekstra for dusj ! Det bør være inkludert i den såpass stive døgnprisen! Vi hadde et flott opphold i knallvær !
Dato for oppholdet: juni 2020
Spør trond116 om Lofoten Beach Camp