Hadde på forhånd planlagt å ligge her en natt for så å kjøre videre rundt i Lofoten. Etter å tittet litt på nettsiden og sett beliggenheten og det fantastiske servicebygget, tenke vi at her måtte vi bare ligge.
Selvom det var bra mange der når vi ankom, var det ikke no problem å finne en plass til en bil og to telt.
Betjeningen var jo helt fantastisk blid og hyggelig og innsjekkingen gikk knirkefritt. Vi ble henvist hvor vi kunne finne plass og det tok ikke mer enn 2 min å finne oss en egnet plass.
Ble fortalt at hele Beach campen ble renovert og åpnet med splitter nye servicebygg, hytter og resepsjon til Sankthans i år (2021)
Vi var aldri inne i servicebygget utenom toalett/dusj, som var lyst, fint og luktet rent.
Natten var det også helt stille. Reisefølget mitt våknet lett av lyder, men fikk beskjed av de hadde sovet hele natten, no som sier at det ikke ankom eller dro bilder på natten.
De hadde vakthold gjennom hele natten der som sørget for stillhet og trygghet.
Hit skal jeg uten tvil overnatte igjen neste gang jeg er i Lofoten.. Stedet er verdt å besøke i seg selv uten og nødvendigvis overnatte. Også er det bare 3 min kjøring unna Ramberg stranda.