Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hjemmelaget og god mat.”
Anmeldelse av Bryggjen i Bud

Bryggjen i Bud
Vurdert som nr. 1 av 2 Restauranter i Bud
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Beskrivelse: Stor á la carte meny på sommerkveldene. Ballbuffet hver torsdag. Havets buffet hver dag i sommersesongen. Velkommen til Bud!
Anmeldt 8. januar 2019

På slike steder må en forvente at det er mye trafikk av folk ut og inn da alle skal innom å spise god og hjemmelaget mat til en hyggelig pris. Ser noen skriver at det minner om en travel kantine, men det er jo bare bevis på at dette stedet har et godt rykte og er populært. Når vi var der hadde de Mandelpudding til dessert, og så god pudding har jeg ikke spist på lenge.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Olav R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (129)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2731 av 129 anmeldelser

Anmeldt 13. september 2018 via mobile enheter

Utenom sesong med akkurat passe med folk. Var utrolig heldig med været , satt ute i strålende sol, samt det var vindstille. Vi kjøpte buffet, fantastisk fiskesuppe, bacalao, fiskball, samt øl & akevitt Hyggelig plass å personale. Etterpå ble det en spasertur på noen stier der ute.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Skancke
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2018 via mobile enheter

Fantastisk utsikt fra resturanten!
Savnet sjømat. Overbefolket på en søndag og minnet mer om en travel kantine.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, yoma q
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2018 via mobile enheter

Det er alltid godt komme i havn når man har hatt noen lange seiletapper. Bud frister med en god havn og god mat. Fra tidligere vet vi at buffeen har vært bra. Så vi tok sjansen i år igjen. Pass på og ikke lass på for mye mat på den første tallerkenen for her er det mange gode smaker før man er i mål. Startet med en liten tallerken fiskesuppe og jeg måtte ordentlig ta meg sammen for å ikke forsyne meg en gang til. Her må man bare smake på alt. Konsentrerte meg om fiskematen og gikk på en liten smell for jeg måtte kaste inn håndkleet når jeg skulle begynne på kjøttrettene. Et lite minus var at dessertbordet var ganske skrantent og manglet etterfylling, dvs mange tomme eller nesten tomme fat. Totalt sett en opplevelse som alle bør unne seg.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Olav H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2018 via mobile enheter

Vi tok fiskesuppe og ble litt skuffet. Suppen var for salt og smakte som posesuppe med god fersk fisk i. Vi satt ute i fine omgivelser, men det var skittent og rotete. Vi har vært der tidligere og da var inntrykket mye bedre.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Anna-marie H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bryggjen i Bud, så også på

Har du vært i Bryggjen i Bud? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din