Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bryggjen i Bud skuffer aldri!”
Anmeldelse av Bryggjen i Bud

Bryggjen i Bud
Vurdert som nr. 1 av 2 Restauranter i Bud
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Beskrivelse: Stor á la carte meny på sommerkveldene. Ballbuffet hver torsdag. Havets buffet hver dag i sommersesongen. Velkommen til Bud!
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Bryggjen i Bud skuffer aldri!
Er obligatorisk med en tur til Bud i året. I år trodde jeg det ikke ble noe buffet, siden det ikke være helg, men der tok vi feil. Ekte, hjemmelaget tradisjonsmat. Kvitball, blandaball, laks, himmelsk fiskesuppe, bacalao. Alt med tilhørende tilbehør. Dette er ikke noe for den som forventer å få pizzabuffet. Bryggjen serverer husmannskost på ekte, Norskt vis! Og for ikke å glemme desserten. Alt for mye å velge i. Fra riskrem, diverse kaker, sjokoladepudding, karamellpudding, and the list goes on.

De har løst utfordringen med corona veldig godt. De har buffet, men de forsyner for deg. Uten at det ligger noe bånd over det. Går så mange ganger du vil, og ber om så mye du vil. Ikke noe problem :)

Bryggjen i Bud anbefales hvis du er åpen for «annerledes» mat. Selv om maten er tradisjonsmat!

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, kristined528
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (129)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 129 anmeldelser

Anmeldt 2. august 2020

Flott beliggenhet helt ned ved vannet og en fantastisk utsikt.
Spiste fiskesuppe, og den var ikke som forventet, men ok.
Stedet bærer preg av at det er populært og derfor er det stive priser her.
Pris og kvalitet på mat henger ikke sammen.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Marianne M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Eneste alternativet her var en svært lite fristende buffet til en veldig stiv pris. Mye av maten smakte rett og slett vondt. Aldri fått så lite valuta for pengene før mtp at vi betale kr 700 for 2 stk. Det var heller ikke et eneste skalldyr. Kun husmannskost på buffet, som absolutt ikke smaker bra. Konkluson: Selv om du er sulten, spis et annet sted.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 112anen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020

Greie lokaler, men amatørmessig merking med MIDDAG DESSERT tegnet opp med tusj. Litt grisete rundt middagsservering, klint til med silikon på glass disk. Ukoselig stort lokale. Jeg spiste kjøttkaker og de var smakløse og dvaske, gulroten var ihjelkokt. Kommer ikke tilbake. De som skryter av denne plassen gjør det nok fordi de kan forsyne seg flere ganger for 300,-

Dato for besøk: juli 2020
Takk, bj_rnk981
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020

Har hørt mye godt om Bryggjen i Bud og vi gledet oss til besøket dit. Da jeg er vegeterianer og jeg har forståelse for at dette ikke er noe som de vanligvis tilbyr bestilte jeg vegetar på forhånd, noe jeg ble fortalt ikke var et problem. Da jeg ankom lokalet fikk jeg høre at jeg skulle få noe spaghetti, noe jeg var positiv til da man som vegeterianer opplever at man kan få mye rart på restauranter, mens det er vanskelig å ødelegge en spaghetti-rett. Det jeg ble servert var spaghetti med oppvarmet frossen grønnsaksblanding, en ekstremt kjedelig og smakløs opplevelse. I tillegg til dette betalte jeg like mye som ball-bufeen, noe jeg også reagerte på. Alt i alt, et elendig vegetartilbud og et sted jeg overhode ikke vil anbefale om man er vegeterianer.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Olejakob123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bryggjen i Bud, så også på

Har du vært i Bryggjen i Bud? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din