Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veikro følelse ytterst i havgapet, ble en stor nedtur dessverre. Dette var milevis fra forventningene. ”
Anmeldelse av Bryggjen i Bud

Bryggjen i Bud
Vurdert som nr. 1 av 2 Restauranter i Bud
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Beskrivelse: Stor á la carte meny på sommerkveldene. Ballbuffet hver torsdag. Havets buffet hver dag i sommersesongen. Velkommen til Bud!
Anmeldt 17. juli 2021 via mobile enheter

Det sto så flott i reklamen om havets delikatesser og mange retter. Må være ærlig å si at dette var virkelig en nedtur. Trodde at når vi var langt ute på kysten ville det være rikt utvalg og bra kvalitet. Bacalao var faktisk veldig god. Fiskesuppa smakte litt mye melgjevning, og det var brukt lake reker som ikke var gode. Smakte sterkt av lake. Det var ikke skjell i den, men hvit fisk var det. Laksen var veldig vanndig, smakte greit, men blass og ikke som den kunne vært. Det var også kokte knakkpølser i vannbad, svinestek i vannbad, og kjøttboller. Nei her ble det bare å finne noe som smakte greit så man fikk noe igjen for de 300 kr herligheten kostet. Det var mye folk her, og jeg fikk en følelse av å være på en travel veikro på en Europavei.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 681magneh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (135)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 135 anmeldelser

Anmeldt 13. juli 2021 via mobile enheter

Dårlig koldtbord. Maten var kald og hadde svært lite fisk, den som var var uten smak da den lå i vann basseng. Vi ble lovet delikatesser fra havet når vi bestilte bord

Dato for besøk: juni 2021
Takk, toerikca
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2021 via mobile enheter

God og prisverd buffet bestående av i hovedsak trad. norsk mat og fiskemat: Forskjellige typer baill, baccalao, kokt laks og torsk. Et gedigent dessertbord. Kom til sein lunsj, men det ble istedet tidlig middag. Anbefales for alle som stikker innom Bud.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, erikmG6801GH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. august 2020

Vi besøkte Bryggjen i Bud 10.8.20. Stor parkeringsplass utenfor restauranten. Vi kjøpte buffee. Prima smitteverntiltak. Buffeen innholdt flere typer tradisjonsmat av fisk, stort dessertutvalg og kaffe fulgte med i prisen. Alle sitteplasser både inne og ute har sjøutsikt. Et fantastisk sted, fantastisk mat og hyggelige, dyktige ansatte...! Anbefales på det varmeste...!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Sigmund F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Bryggjen i Bud skuffer aldri!
Er obligatorisk med en tur til Bud i året. I år trodde jeg det ikke ble noe buffet, siden det ikke være helg, men der tok vi feil. Ekte, hjemmelaget tradisjonsmat. Kvitball, blandaball, laks, himmelsk fiskesuppe, bacalao. Alt med tilhørende tilbehør. Dette er ikke noe for den som forventer å få pizzabuffet. Bryggjen serverer husmannskost på ekte, Norskt vis! Og for ikke å glemme desserten. Alt for mye å velge i. Fra riskrem, diverse kaker, sjokoladepudding, karamellpudding, and the list goes on.

De har løst utfordringen med corona veldig godt. De har buffet, men de forsyner for deg. Uten at det ligger noe bånd over det. Går så mange ganger du vil, og ber om så mye du vil. Ikke noe problem :)

Bryggjen i Bud anbefales hvis du er åpen for «annerledes» mat. Selv om maten er tradisjonsmat!

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, kristined528
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Bryggjen i Bud, så også på

Har du vært i Bryggjen i Bud? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.