Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (48)
Filtrer anmeldelser
48 resultater
Vurdering fra reisende
39
5
2
2
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
39
5
2
2
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1217 av 48 anmeldelser
Anmeldt 5. oktober 2018

Flotte og koselige lokaler, deilige senger, nydelig mat og herlig vertskap. Med Mjøsa som nærmeste nabo, og utsikt over et flott naturlandskap i fredelig omgivelser gir det gode muligheter for både læring og rekreasjon.

Romtips: Alle rommene er særpregede.
Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Ranveig Ø
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2018

Var på slektstreff på Hoel gård 23.6.
Fantastisk beliggenhet. Vertskapet var helt suverene. De var meget vennlige og serviceminded på en slik måte at en virkelig kunne nyte oppholdet.
Overnattet i bestyrerboligen og vi var meget godt fornøyd med rommet.
Maten stod i stil med alt annet. Middag og ikke å glemme frokosten var suveren.
Anbefales!

Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Bjørn V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juni 2018 via mobile enheter

Vi var en gruppe på 20 personer hadde som hadde to dagers konferanse her. Fantastisk beliggenhet, vertskap og helt fantastisk mat! Veldig personlig sted, med en lang historie. Anbefales på det sterkeste.

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Damby81
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. april 2018 via mobile enheter

Det ble arrangert kurs på historiske Hoel Gård med jobben.
Et meget vennlig og serviceinnstilt vertskap ønsket velkommen, og jeg fikk anvist et flott rom i hovedbygget. Rommet het Anne Hoel, var stort og luftig, og med utsikt over Mjøsa. Rommet hadde en meget stor og god dobbeltseng, klesskap og en kommode med speil. Et lite, men nyoppusset og strøkent bad. Det var ikke tv på rommet.

Kursrommet var stort og luftig, med koselig vedfyring i ovn. Projektor, lerret, flippover, etc i rommet.

Hoel gård er et vakkert, spennende og historisk sted å legge en konferanse. Mat og vertskap er i absolutt topp-klasse.

Anbefales!

Dato for oppholdet: april 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 992eirikp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. september 2017 via mobile enheter

Kan anbefale denne gården på det varmeste til bryllupsfeiring. Her kan storfamilien bo samlet hele helgen ved bryllupsfeiring. God kapasitet. Vakre omgivelser og fantastisk mat og drikke. Minne for livet.

Nydelige bevarte bygninger og en fantastisk frokost om morningen.

Dato for oppholdet: september 2017
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 973mariannek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser