Lage L
Molde, Norge
Anmeldelse av Hoel Gård
5,0 av 5 boblerAnmeldt 4 uker siden
Dato for oppholdet: august 2024
Romtips: Bruk dette stedet dersom du har tenkt og overnatte før du kommer til Oslo eller Hamar.
5,0 av 5 boblerRom
    Hotellet
    11.1 km fra Hoel Gård
    Se flere hoteller i Ringsaker
    Anmeldt 21. juli 2024

En fantastisk opplevelse. Vi kom dit i regnvær, men dagen setter skinte sola.
    Rommene var veldig hyggelige og hadde en liten stue i det huset vi bodde.
    Inkludert i vårt opphold var en herlig 3 retters sommer-meny.
    Betjeningen var utrolig service-minded og holdt før middag et fint foredrag om Hoel Gård sin historie. Absolutt vel verdt å få med seg. Maten var utsøkt.
    Frokosten var topp, litt irriterende at man ikke kan få et stekt egg. Etter frokost gikk vi en tur ned til Mjøsa og da seilte Skibladner forbi.
    Dette er et sted vi gjerne kommer tilbake til!

Dato for oppholdet: juli 2024
    Takk, Victor R
    Anmeldt 1. august 2023

En meget velholdt storgård ved Mjøsas bredd. Kjøkkenet leverer mat laget for det meste av lokale råvarer av meget høy kvalitet. Veldig hyggelig vertskap og betjening. Vi bodde i hovedhuset i et nydelig istandsatt stort og luftig rom. Dette stedet anbefales på det varmeste.

Dato for oppholdet: juli 2023
    Takk, 605bjorn
    Anmeldt 4. juli 2022 via mobile enheter

Dette var en utsøkt opplevelse. Flotte rom i billedskjønn natur, en glimrende middag og en service som holdt godt over god klasse. Hit er det bare å reise og nyte stedet, maten og følelsen av fred og luksus. Vi satte stor pris på dette. Til tross for lokalisasjon ble vi servert kveite til hovedrett og ikke mjøsørret, men kveita med tilbehør var 6 stjernes.

Dato for oppholdet: juli 2022
    Takk, guy95
    Anmeldt 1. september 2021 via mobile enheter

På reise i regi av jobb og veldig fornøyd med at første samling ble på Hoel gård.
    Besøk nr 2 for meg.
    Herlig vertskap, hyggelige, gjestfrie og varme 😌
    Nydelige rene, velholdte omgivelser som tydelig bærer preg av at gården driftes av kjærlighet.
    Nydelig mat og helt supre ansatte.
    Dette bør flere oppleve!

Dato for oppholdet: september 2021
    6  Takk, monicabellucci123
    Anmeldt 28. juli 2021

Et helt spesielt sted, må oppleves. Vi bodde i hovedhuset og elsket det fra første minutt. Rommet var stort og luftig med historiske møbler og tapet, Badet hadde moderne fasiliteter, men i perfekt utførelse for å beholde den historiske følelsen. Sengene var gode og sengetøyet krispi og nyrullet. Upåklagelig!
    Vi anbefaler å bli med på omvisning og høre om historien til gården før middag. Det gir det hele en enda bedre opplevelse.
    Jeg er avhengig av glutenfri mat, og det fikk jeg. Middagen var utsøkt, og vinvalgene perfekte.
    Til frokost fikk jeg fersk hjemmelaget glutenfritt brød i ypperste klasse.
    Det er for øvrig de beste smittevern-tiltakene vi har opplevd. Vi ble også invitert til å se hvordan kyllingene har det, og en god prat rundt etisk matproduksjon.
    Gården har det perfekte vertskap som bryr seg om sine gjester og dyr på gården.
    VI anbefaler et besøk på gården med full pakke. Takk for oss, det var en magisk opplevelse som vil følge oss. Vi kommer gjerne tilbake.

Romtips: Anbefaler hovedhuset
    Dato for oppholdet: juli 2021