En natt i svevetelt. Telt spent opp mellom trærne. Parken må være fantastisk for barn med alle sine stier i luften fra tre til tre.
Vi arrangerte utdrikningslag i Helgøya Klatrepark, og hadde ei fantastisk helg. Klatreparken var superspennende, og variasjonen i alle de ulike løypene gjorde at alle ble utfordret på sitt nivå.
Vertskapet er ekstremt serviceinnstilte, hyggelige og hjelpsomme. Vi fikk leie et hus på gården som vi overnattet i, de ordnet lunsj til oss i klatreparken, middag på kveldstid og frokost dagen etter. Anbefaler alle en tur hit til denne fantastiske parken på utrolig flotte Helgøya.
Besøkte parken med en gjeng på over 70 korpsmusikanter fra 10-19 år. Vi ble tatt godt imot av hyggelige og dyktige ansatte som ga god instruksjon. Her fikk alle pushet grenser på en trygg måte. De tøffeste spratt opp i svart løype og selv de mest forsiktige ble støttet og lokket opp i de enklere løypene. Til og med de to treåringene vi hadde på slep fant seg fine aktiviteter
Her er virkelig godt å være, enten man kommer som gruppe eller familie. Det blir garantert fler besøk på Helgøya.
Flott sted for både gammel og ung, selv om det er ganske krevende for folk over 60, man får brukt alle muskler i kroppen, unger under 12 år må være i følge av en voksen, ungene som er litt redd i begynnelsen får etterhvert mestring følelsen og det sees på smilet, egen løype for de minste, opptent grill for steking av pølser, ect, god opplæring før start med vekt på sikkerhet, meget habile ansatte, prøv da vel!
Helgøya klatrepark ligger i skjønne omgivelser på Helgøya, midt i Mjøsa. Her er det løyper for store og små, i alle vanskelighetsgrader og utfordringer. Flott annlegg. Anbefales å ta en tur, men kan være lurt å gå inn på hjemmesida og bestille sele. Fint å grille, eller spise medbrakt niste.
Bra drevet klatrepark, med hyggelige og hjelpsomme verter. Klattrløyper som burde passe de fleste nivåer. Og en laaang zip line i tillegg. Topp opplevelse.