Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunsj”
Anmeldelse av Bar Charly

Bar Charly
Vurdert som nr. 10 av 31 Restauranter i Los Montesinos
Kjøkken: Spansk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 30. januar 2019

Hyggelig sted på torget. God mat, hyggelig miljø og god servise. Alltid mye mennesker når det er pent vær.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, annegunnp2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (83)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 83 anmeldelser

Anmeldt 1. november 2018

En veldig hyggelig plass på torget i Montesinos. Her er det god mat og ypperlig servise. Stor meny og mye godt.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, annegunnp2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. januar 2018 via mobile enheter

Kjempefin beliggenhet midt på torget. Vi satt ute i sola og ble servert øl og ølsnacktallerken. Nydelig. Midt på tre i pris.

Dato for besøk: januar 2018
Takk, annegunnp2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. mars 2017

Baren med uteservering ligger hyggelig til på torvet i Los Montesinos. Vi bestilte reker i olje med hvitløk og chili. Bestilte selvfølgelig også brød tuil retten. Meget velsmakende.
Denne tar vi gjerne om igjen.

Dato for besøk: mars 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, trondo685
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juni 2016 via mobile enheter

Tapasen her er veldig god, men pizza og burger var triste, prefabrikkerte opplevelser. Bar Charly besøkes igjen, men da står tapas på menyen.

Dato for besøk: juni 2016
Takk, Sverre Pay A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Bar Charly, så også på

Los Montesinos, Alicante (provins)
Los Montesinos, Alicante (provins)
 
Los Montesinos, Alicante (provins)
Los Montesinos, Alicante (provins)
 

Har du vært i Bar Charly? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.