Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
eDreams
CheapTickets
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Anmeldelser (120)
Filtrer anmeldelser
120 resultater
Vurdering fra reisende
15
25
14
14
52
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
15
25
14
14
52
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1621 av 120 anmeldelser
Anmeldt 28. juli 2020

Vi kom frem til Videseter hotell, vi gledet oss til en skikkelig opplevelse både hotell og naturmessig. Vi kom til låst dør og prøvde å ringe men uten å lykkes å få kontakt med hotellverten, da var kl. 14.30. Etter endel og frem og tilbake lykkes det endelig å få verten i tale men det ble så negativt at vi bare reiste. Har gjennom min jobb overnattet veldig mye på hotell men dette er det verste jeg har opplevd i min tid.
Det som jeg ikke forstår er at booking byråer som jeg forøvrig har gode erfaringer med ikke boikotter slike useriøse overnattingssteder.

Romtips: Fraråder på det sterkeste, ikke på grunn av natur men på grunn av verten
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Service
19  Takk, AudunS47
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020

Vi hadde tenkt å se på Videfossen som ligger ved dette hotellet. Parkeringsmulighetene ved fossen er svært begrenset. Vi kjørte inn på hotellets område og overså et lite skilt at dette var en bomvei. Vi måtte betale 100,-kr i avgift. Jeg klaget i resepsjonen og fikk som svar at fossen var gratis og det var ikke hotellets problem hvor vi parkerte bilen. Dette må være Norges korteste bomvei! En ren pengemaskin for hotellet. Dårlig service de lux!

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Service
16  Takk, arst62
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Her er det bare en ting å si: Kjør videre.

Eventuelt stopp for å se på utsikten et minutt eller to. Standarden på hotellet er dårlig og minner lite om noe som kan kalles et hotell. Betjeningen det motsatte av hyggelig. I vårt tilfelle var det eieren selv som rett og slett viste seg å være en utrulig utrivelig person. Rommet vi fikk luktet mugg, sengetøyet var hullete, malingen flakket av veggene og badet innbydde ikke til bruk. Aldri igjen. Vi dro grytidlig og frokosten turte vi ikke å røre. Har feriert endel i eget land, men aldri opplevd lignende.

PS: Et kjapt søk på nett viser nyhetssaker om hotellet. Det er heller ikke overraskende at det i normale år loses lass med uvitende turister hit. Stakkars, de vet ikke bedre.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
17  Takk, detbesteilivet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020

Et hotell med flott beliggenhet. Enkel matservering, men mer enn godt nok. Utrolig koselig personale. En fin stue hvor man kan slappe av og nyte utsikten. Jeg vil absolutt anbefale andre å dra hit, dersom du ikke har altfor store krav om høy standard.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, RaymondElsebu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Fikk overnatting i en heller fullbooket ferietid. Rommet hadde grei beliggenhet, med god utsikt, men manglet strøm på badet. Når vi kom hadde det ett lys, men i løpet av kvelden gikk strømmen helt der. Ikke lys og føneren virket ikke. Spurte om det var middag å få kjøpt. Fikk vite at det var oksekarbonader. Det er de værste karbonadene jeg har smakt. Selvsagt kjøpt billig, men selges dyrt her. Det var ikke verd mer enn kr 2,50. Trodde kaffe fulgte med, men nei kr 55,- pr kopp Dette ble den dyreste overnattingen på hele turen, og var ikke verd pengene!!!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
11  Takk, risrjor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser