Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Storslagen totalopplevelse”
Anmeldelse av Under

Under
Vurdert som nr. 1 av 4 Restauranter i Lindesnes
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 27. august 2020 via mobile enheter

Vi var 3 par som hadde mat- og vinpakke. Maten var stort sett veldig god og fint satt sammen med vinene. (Personlig hadde jeg ikke den store sansen for dessertene, men der er nok jeg litt sær...) Alle vinene var ikke like lette å drikke, men det fungerte på sitt vis sammen med maten. Kunne kanskje hatt en vinpakke med mer klassiske viner som et alternativ, men tror restauranten gjerne vil utfordre oss litt. Hver rett er et lite kunstverk, og både mat og vin ble presentert passe inngående av servitørene. Logistikken rundt serveringen er noe av det mest imponerende jeg har opplevd. Jeg anbefaler virkelig denne opplevelsen. Om man ikke lar seg lokke til altfor kostbare drikkekjøp utenfor vinmenyen, er prisene ganske gunstige, og med vinpakke blir alkoholmenden stor nok uansett. Lokalet er spektakulært, og skaper en høytidsfølelse når man «tråkker ned i havet». Arkitektene har også sørga for en veldig behagelig akustikk i rommet slik at man prater lett rundt sitt eget bord uten å bli for mye forstyrra av andre gjester.

Dato for besøk: august 2020
3  Takk, oddvarf2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (82)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1216 av 82 anmeldelser

Anmeldt 24. august 2020 via mobile enheter

Var der på testsmaking og maten var av en klasse og design utenom det vanlige.
Anrettelsen var så identisk med opphavet til retten at jeg følte jeg spiste i friluft.
Gode smaker og spennende kombinasjoner!
Noen retter hvor hav, land og fjell ble blandet gjorde opplevelsen til noe nytt og spennende.
Norge oppleves gjennom 20 retter - og Norge er et flott og mektig land

Dato for besøk: mai 2020
2  Takk, trydolen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Vi var der i anledning min bursdag. Fantastisk bygg, fantastisk mat og drikke og fantastisk service. Anbefales.

Dato for besøk: august 2020
Takk, torjes2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Var der i januar for å feire bursdagen min. Opplevelsen var gjennomført herlig. Den startet allerede med at vi spaserte ved en koselig opplyst veg og kikket på stedet. Flott også utenfra.
Vi ble møtt av ansatt i døra, som fulgte oss til baren som ligger over spisestedet. Det var rett og slett vakkert skue.
Vi tok et glass og nøt omgivelsene.
Maten var utsøkt, og vi fikk god informasjon om alle retter. Tror det var 18. Det var en glede å oppleve at man også kunne få en spesielt sammensatt meny alkoholfritt drikke. De skal ha kudos for det. Alt i alt en matopplevelse en vil huske hele livet.
Anbefaler!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 540yvonne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020

20 retters smaksmeny 5 meter under havoverflaten...bedre blir det neppe. Dette må oppleves. Det er en helt spesiell opplevelse, og maten er enestående.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Per G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Under? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din