“Totalopplevelse”
Anmeldelse av Under

Under
Vurdert som nr. 1 av 4 Restauranter i Lindesnes
Anmeldt 12. august 2022

Elendig oppfølging, og en ledelse som aldri tok kontakt når de lovet å ta kontakt.
Etter 7 forsøk ga jeg opp.
Anmeldelsen gjelder ikke matopplevelse, men ledelsessvikt

Dato for besøk: mai 2022
1  Takk, janjL6431UL

Anmeldt 21. mars 2022 via mobile enheter

UNDER er en fantastisk restaurant. Interiøret, atmosfæren, maten og vinen er unik. Besøket var overveldende. Det hele foregikk på en svært profesjonell måte. Det var avslappende å være på UNDER. Vi hadde det fantastisk. Det som var litt trist, var at vi ikke forstod deler av det servitørene forklarte oss om både vinen og maten. Vi forstår godt engelsk, og servitørene snakket engelsk, men uttalelsen gjorde det vanskelig å forstå. Vi fikk med oss korte ord og litt forståelse av hva vi ble servert, men på langt nær nok til å sitte igjen med ett helhetlig inntrykk av maten og/eller drikken. Litt trist egentlig. Det var spennende mat. Uten tvil. Det smakte også veldig godt. Alt i alt ble dette likevel en opplevelse vi ikke vil glemme. Tusen takk for besøket.

3  Takk, susannep838
Anmeldt 21. mars 2022 via mobile enheter

Denne må bare oppleves! Hele «seansen» varte over 4 timer. Da hadde vi fått oppleve smaker som var helt fantastiske, og toppet med en vinpakke som var tilpasset alle 17 rettene. Og så var det rammen rundt da, fins ikke maken. Servitørene var extremt proffe og vartet oss opp på en behagelig måte

Takk, Kjell M
Anmeldt 17. mars 2022 via mobile enheter

Super mat, service og atmosfære!! Anbefales 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 Vi valgte vinpakken submerged som passer utmerket til menyen. Under er stedet alle bør ha på bucketlisten 🥂😁

Takk, Tom S
Anmeldt 20. februar 2022 via mobile enheter

Er en opplevelse helt utenom vanlig. Alt er nøye planlagt, og alt går etter en fantastisk koreografi, servitørene nærmest danser rundt deg.
Selve restauranten ligger 5,5 m under havet, bak 25 cm glass, så utsikten er fantastisk.
Maten, består av 18 retter, og smaker himmelsk, meget spesielle smaker.
Er meget imponert over hele konseptet.
Dette koster selvsagt, men er verdt det, absolutt.
Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: februar 2022
Takk, hlaud

Har du vært i Under? Del dine erfaringer!