Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Jan Olav M
Bergen, Norge
4,0 av 5 boblerAnmeldt 2. aug. 2020
Dato for oppholdet: juli 2020
Romtips: Fin plass nært havet
3,0 av 5 boblerVerdi
4,0 av 5 boblerSted
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Fra balkongen
Booking.com
kr 1 932
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 1 890
  • Hotels.com
    kr 1 890
  • Priceline
    kr 2 100
6.1 km fra Lindesnes Camping og Hytteutleie
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Parkering rett utenfor sidedør til Internatet.
Booking.com
kr 850
    13.2 km fra Lindesnes Camping og Hytteutleie
    Booking.com
    kr 1 190
    • Priceline
      kr 1 190
    • Agoda.com
      kr 1 190
    • eDreams
      kr 1 190
    20.9 km fra Lindesnes Camping og Hytteutleie
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Hotels.com
    kr 1 598
    kr 1 250
    Fullt refunderbart
    Bli belønnet med One Key
    • Expedia.com
      kr 1 250
    • ZenHotels.com
      kr 1 598
    • Tripadvisor
      kr 1 250
    22.1 km fra Lindesnes Camping og Hytteutleie
    Gratis Wi-Fi
    Frokost inkludert
    Booking.com
    kr 1 259
    • Agoda.com
      kr 1 259
    20.8 km fra Lindesnes Camping og Hytteutleie
    Booking.com
    kr 2 039
    Fullt refunderbart
    • Hotels.com
      kr 2 039
    • Expedia.com
      kr 2 039
    • ZenHotels.com
      kr 2 038
    21.8 km fra Lindesnes Camping og Hytteutleie
    Gratis Wi-Fi
    Restaurant
    Dronebilde av anlegget.
    Booking.com
    kr 1 691
    kr 1 556
    • Priceline
      kr 1 691
    • Agoda.com
      kr 1 556
    • eDreams
      kr 1 556
    26.9 km fra Lindesnes Camping og Hytteutleie
    Gratis parkering
    Svømmebasseng
    Booking.com
    kr 1 890
    Fullt refunderbart
    • Hotels.com
      kr 1 701
    • Expedia.com
      kr 1 672
    • Priceline
      kr 1 890
    14.1 km fra Lindesnes Camping og Hytteutleie
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Booking.com
    • Expedia.com
    • ZenHotels.com
      kr 1 795
    • Hotels.com
    12.3 km fra Lindesnes Camping og Hytteutleie
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Se flere hoteller i Lindesnes
    Anmeldelser (28)
    Filtrer anmeldelser
    28 resultater
    Vurdering fra reisende
    8
    18
    0
    1
    1
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    8
    18
    0
    1
    1
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    49 av 28 anmeldelser
    Anmeldt 14. august 2019

    To voksne og en hund tilbragte en natt i telt. Veldig serviceinnstilte og hyggelige ansatte. Var mye vind og de var veldig hjelpsomme med hvor vi burde slå opp teltet for å få litt le. Vi storkoste oss og kommer gjerne igjen.

    Dato for oppholdet: august 2019
    Reisetype: Reiste som et par
    Takk, Monica F
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 6. august 2017

    Vi bodde to netter i hytte nr 1. Var to voksne og en hund. Fin uteplass hvor hunden kunne snuse og utforske i langline. Vi kjøpte med oss ferske reker og koste oss skikkelig på terrassen. Hytta ligger fint til med utsikt over knausene og havet. Fint å gå på knausene for enda bedre utsikt. Hyggelig og serviceminded betjening! Grei standard i hytta, 1 soverom pluss hems, god avstand mellom hyttene. Hytte nr 1 ligger usjenert til, ikke særlig innsyn.

    Romtips: Hytte nr 1 ligger usjenert til uten innsyn, men med fin utsikt.
    Dato for oppholdet: juli 2017
    • Reisetype: Reiste som et par
      • Service
    Takk, BeritN_13
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 23. april 2017 via mobile enheter

    Vi overnattet to netter hyttene 12. Det er med et soverom ig hems, kombinert kjøkken og stue. Romslig bad. Rent og pent, godt utstyrt. Savnet vannkoker. Kjøkkenredskaper og kopper og fat er hele sett i samme stil, og ikke bare noe som er rasket sammen som på mange andre hytter vi har vært på. Eneste minus er at det ikke er noen lufteventiler i oppholdsrom og stue, noe som gjør at luften inne blir veldig fuktig med mye kondens. For å unngå Londons, må vindu være åpent og det kan bli kaldt...

    Dato for oppholdet: april 2017
    Reisetype: Reiste som et par
    Takk, Hcjekk
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Peter Tore G, Eier på Lindesnes Camping og Hytteutleie, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juni 2017

    Hei Hcjekk.
    Mange takk for hyggelig anmeldelse av en av våre hytter. Beklager at det ikke var vannkoker i hytta. Den som var der, var blitt ødelagt og det er nå satt inn en ny vannkoker i hytta.
    Når det gjelder luftventiler i oppholdsrom er det snakk om å få satt inn en ventil slik at vi kan unngå Londons, - som du sier. Leverandør av hytta leverte ikke norskproduserte vinduer, - disse hadde sannsynligvis vært med ventiler.
    Ellers så er det en god veggovn i hytten som kan brukes ved behov.
    Vi ønsker dere en god sommer og velkommen tilbake om det passer!

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 7. juli 2015 via mobile enheter

    Vi bodde på hytte nr 9 og så litt av havet. Hytta hadde en veranda med bord og stoler som var fin å sitte på. Inne var det stue og et lite kjøkken i et. Rimelig stort bad. Et rom med to enkeltsenger. Hems med tre madrasser. Ganske høy stige og kronglete å klatre i. Helt greie madrasser. Rent og pent i hytta, og det man trenger av kjøkkenutstyr.

    Dato for oppholdet: juli 2015
    Reisetype: Reiste med familie
    2  Takk, krisander
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 3. august 2014 via mobile enheter

    En liten camping med en herlig atmosfære og fantastisk beliggenhet. Paret som driver yter en fantastisk service for sine gjester, og hjelper med alt. Rent og pent i sanitæranlegget og aldri tomt for noe. Praktisk familierom med dursj og toalett.

    Merk at det er ikke noe annen badeplass en fra bryggen eller svaberg, men det er en flott sandstrand bare 8 km unna. Litt mer praktisk med barn.

    Vi kommer nok igjen.

    Dato for oppholdet: august 2014
    1  Takk, Toriref
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Vis flere anmeldelser