For en magisk overnatting!
Vi bodde i den minste hytten av de 3, Gjøkeredet. Her er det sengeplass til 8 pers. Dette tror jeg hadde blitt veldig trangt. Vi var 2 pers og hytta føltes for oss romslig. Det er toalett/utedo på bakkenivå. Opp trappene kommer du til balkongen hvor du går inn i hytta. Når du kommer inn finner du kjøkken. Køyseng spisegruppe og oppbevaringsrom/stellerom. Det er hems med sengeplass til 3 og nede i en kasse under selve hytta er det en dobbeltseng med nydelig utsikt. Denne sommeren har det vært meget varmt og vi var derfor spendte på hvordan det ville være å overnatte i hytten uten gardiner som kunne stenge solen ute. Det var litt varmt på hemsen med svalt og deilig nede i kassen.
Vi opplevdet under vår overnatting både strålende sol, vind, regn, lyn og torden. Alt like koselig! Hytta er tøfft innredet og oppleves trygg og stabil selvom det blåser og sveier i trærne.
Rundt hytta er det rikt dyreliv! Vi såg ofte ekkorn og småfugl som spiste frø fra matkassene som er satt opp rundt hytta.
Litt stive priser med 3500kr for 1 natt, men verdt det da vi ikke kommer til å glemme denne overnattingen med det første!
Anbefales!