Fantastisk dag på Langevatnet i Mo. Perfekte forhold for 2 ganske nye padlere. Marit hadde... les mer
Vi hadde en nydelig tretimers nybegynnertur med Marit på Tomma. Vi fikk god innføring og opplæring og vi følte oss hele tiden godt ivaretatt. Vi opplevde turen som mer enn bare en padletur - det var også en guida tur med historiefortellinger om området, og i tillegg hadde vi en hyggelig pause på en liten strand der vi fikk servert kaffe og kjeks. Vi anbefaler gjerne dette til flere!
Har leid en kajakk i noen dager fra øya Tomma (Helgelandkajakk). Det har vært en helt fantastisk opplevelse! Både når det gjelder service og ikke minst de spektakulære naturopplevelsene. Jeg campet på de ulike øyene/strendene rundt omkring. Var helt alene enkelte ganger. Her var det mye å velge mellom og du slipper overfylte strender!
Jeg avsluttet oppholdet mitt med en topptur til Tomskjevelen for å nyte midnattsola.
Jeg anbefaler dette stedet på det sterkeste! Spesielt hvis du leier en kajakk.
(Se bildene for å få et inntrykk av turen jeg hadde:))
Vi fikk tips om hvor det var best å slå opp telt, og god info om området vi skulle padle i. Kajakkene var flotte, og vi fikk lov til å levere dem et annet sted enn der vi fikk dem utlevert. Super service av veldig hyggelige folk - vi kommer veldig gjerne tilbake!
Vi leide to kajakker for to uker. Solid utstyr med plass til alle tingene våres. Trivelige serviceinnstilte folk som gjorde sitt ytterste for at vi skulle få en fin tur. Anbefaler alle en tur til Tomsvika for å oppleve Helgelandskysten fra kajakk.
Utstyret holder høy standard og kajakkene glir i vannet som varm kniv i smør =)
Svært trivelige folk som gir gode tips og bra veiledning uavhengig av ditt kompetansenivå.
Kort sagt: Med Helgeland Kajakk blir padleturen en sikker vinner(!)
Vi fikk en innholdsrik dag på Tomma! Vi fant flere flotte teltplasser rundt om på øya, og endte opp rett ved Finnvika. Idyllisk å være for seg selv, etter et par år på overfylte Lofoten.
Først tok vi oss en tur opp på Tomskjevelen, en tung tur som var vel verdt stevet med panoramautsikt utover Helgelandskysten.
Før turen hadde vi avtalt å leie kajakker på kvelden, selv om utleierne selv skulle på fisketur.
Kajakkene lå klare med alt nødvendig utstyr da vi kom ned fra fjellet! Vi fikk padlet og utforsket småøyene ved idylliske Tomma hele kvelden.
En perfekt dag med «the best of both worlds»: Fjell og sjø!
Tusen takk for at dere la til rette for en deilig kveldstur i kajakken. Vi kommer tilbake!