Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Digger lokalet. ”
Anmeldelse av Smak og Behag

Smak og Behag
Vurdert som nr. 1 av 5 Restauranter i Nesna
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 6 - USD 34
Beskrivelse: I Movegen 30, Fammyhuset, har Nesnas nye ferskvare, delikatesse, kaffebar med hjemmelaget kaker og mat-sted åpnet. Her skal vi gi deg hjemmelaget, kortreist og eksotisk mat med høy kvalitet
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: I Movegen 30, Fammyhuset, har Nesnas nye ferskvare, delikatesse, kaffebar med hjemmelaget kaker og mat-sted åpnet. Her skal vi gi deg hjemmelaget, kortreist og eksotisk mat med høy kvalitet
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Personalet virker stresset og uorganisert. Vi var 3 stk, to av oss hadde bestilt sjokolademilkshake. Jeg fikk min først, og den min samboer hadde bestilt havnet på ett helt annet bor. En av de andre gjestene oppdaget dette og kom meg milkshaken tilbake til oss. Maten ble ikke servert samtidig, dette er ett minus for opplevelsen sin del. Personalet må lære seg å smile og vær litt mere imøtekommende. Nydelig lokale, retro stil som faller i god smak.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, heidibS4893YB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (32)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1014 av 32 anmeldelser

Anmeldt 18. juni 2020

Fantastisk spise sted med bra service og mat. Spist hjemmelaget cheeseburger , utrolig god og drakk lokalt øl, sååååå godt. Kommer tilbake en vakker dag

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Bjørn J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. mai 2020

Nydelig stekt fisk og hyggelig servis. Anbefales på det sterkeste. Hvis du tar en tur gjennom Nesna pålagt å besøke.

Dato for besøk: mai 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 296arnef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. mai 2019 via mobile enheter

Fantastisk god mat, godt øl og trivelig betjening. Kommer garantert tilbake. Lager fersk fisk fra utvalg i disken. Anbefales

Dato for besøk: mai 2019
Takk, josigurdk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Hyggelig lite sted som hadde burgere, quesedillas, biffsnadder og diverse andre ting. Jeg tok en piriburger som var enestående god, min kollega tok sautert biffsnadder som også var veldig bra!

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, 869espene
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
cheffreshfood, Leder  på Smak og Behag, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. desember 2018

takk for hyggelig tilbakemelding :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Smak og Behag, så også på

Har du vært i Smak og Behag? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din