Det var virkelig god espresso. En av beste som jeg har drakk. Strekt anbefales. God plass og service
10–14 av 36 anmeldelser
Vi er familie på fem på norgesferie, cruiser RV17 på tur mot Lovund. Litt god til til ferja, og skal ha mat før lang ventetid.
Søk på TA viste oss dette stedet, og vi valgte kafé/restaurant fremfor gatekjøkken.
Innertier! Tomt for dagens fisk, men pasta og burgerrettene var utsøkte, alle fem forskjellige rettene. Storfornøyde fra 12 til 87 år unge gjester.
...og ostekaka da... dobbel runde!
Uventet svært positiv opplevelse
Personalet virker stresset og uorganisert. Vi var 3 stk, to av oss hadde bestilt sjokolademilkshake. Jeg fikk min først, og den min samboer hadde bestilt havnet på ett helt annet bor. En av de andre gjestene oppdaget dette og kom meg milkshaken tilbake til oss. Maten ble ikke servert samtidig, dette er ett minus for opplevelsen sin del. Personalet må lære seg å smile og vær litt mere imøtekommende. Nydelig lokale, retro stil som faller i god smak.
Fantastisk spise sted med bra service og mat. Spist hjemmelaget cheeseburger , utrolig god og drakk lokalt øl, sååååå godt. Kommer tilbake en vakker dag 😀
Nydelig stekt fisk og hyggelig servis. Anbefales på det sterkeste. Hvis du tar en tur gjennom Nesna pålagt å besøke.