Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vi er familie på tre på norgesferie.”
Anmeldelse av Smak og Behag

Smak og Behag
Vurdert som nr. 1 av 5 Restauranter i Nesna
Prisklasse: USD 6 - USD 35
Beskrivelse: I Movegen 30, Fammyhuset, har Nesnas nye ferskvare, delikatesse, kaffebar med hjemmelaget kaker og mat-sted åpnet. Her skal vi gi deg hjemmelaget, kortreist og eksotisk mat med høy kvalitet
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: I Movegen 30, Fammyhuset, har Nesnas nye ferskvare, delikatesse, kaffebar med hjemmelaget kaker og mat-sted åpnet. Her skal vi gi deg hjemmelaget, kortreist og eksotisk mat med høy kvalitet
Anmeldt 4. desember 2020

Personalet er stresset og uhøflig. Kunne lære å smile litt. Vi ventet mat lenge tid og fikk ikke samtidig. Desserten var ikke frisk.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
4  Takk, Simons506212
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (28)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 28 anmeldelser

Anmeldt 19. oktober 2020

Det var beste sei som jeg spiste ute, god lokale og bra service. Beste spisested på Nesna. Anbefale!

Dato for besøk: oktober 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, haraldsH2156OY
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. september 2020

Fantastisk cappuccino og verdens beste ostekake. Jeg ble virkelig overrasket hvor velsmakende var kaffe og kake. Anbefaler å ta en tur innom kafeen

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Keni9229
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2020

Det var virkelig god espresso. En av beste som jeg har drakk. Strekt anbefales. God plass og service

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Geir83123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Vi er familie på fem på norgesferie, cruiser RV17 på tur mot Lovund. Litt god til til ferja, og skal ha mat før lang ventetid.
Søk på TA viste oss dette stedet, og vi valgte kafé/restaurant fremfor gatekjøkken.
Innertier! Tomt for dagens fisk, men pasta og burgerrettene var utsøkte, alle fem forskjellige rettene. Storfornøyde fra 12 til 87 år unge gjester.
...og ostekaka da... dobbel runde!
Uventet svært positiv opplevelse

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, tore702
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Smak og Behag, så også på

Har du vært i Smak og Behag? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din