Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk fiskesuppe”

Aurora Restaurant og Livescene
Vurdert som nr. 2 av 5 Restauranter i Nesna
Prisklasse: USD 12 - USD 38
Restaurantdetaljer
Anmeldt 15. juli 2021 via mobile enheter

Nydelig carpaccio av hval til forrett og fiskesuppe til hovedrett! Innholdsrikt og smakfullt, bærre lekkert! Her kommer vi gjerne tilbake!

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, DayTrip33998130923
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (20)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 20 anmeldelser

Anmeldt 7. juni 2021

Dette er en skikkelig bra restaurant lokalisert på selve campingplassen. Vi satt på uteserveringa i 2.etg, da været var flott. Og for en mat de serverte. På Helgeland spiser jeg mest mulig sjømat, og den var meget bra tilberedt, og servert av en veldig hyggelig dame fra Elverum (med aner fra Nesna). Eneste "skår i gleden", er at restauranten har beliggenhet ut mot en parkeringsplass, men det får man "overse" og speide ut over sjøen. Det funker bra!

Dato for besøk: juni 2021
3  Takk, Jostein G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juni 2021

Etter en liten fjelltur ble det en uforglemmelig tur til Aurora restaurant i Nesna. Ble anbefalt fiskeretten "Dronninga" med "Favoritten som dessert. Nydelig god mat servert av vennlige og hyggelig personell som skapte en ekstra varm og god atmosfære sammen med fantastisk utsikt og vakker kveldssol. Anbefales å ta restaurantbesøk dit!

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, fritjofh2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2020

Satt litt høye forventninger ved en god meny. Kjøkkenet leverer bare «ok» og står ikke helt i stil med menyen. Mye fra meny var ikke på lager.

Service matcher ikke prisnivå.

Prisen er i høyeste laget og matcher ikke leveransen. Over 5x polpris på vin er skivebom.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 886stigl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig betjening, svært god restaurantmat (ikke gatekjøkkenporsjoner...), godt vinutvalg, lokalt øl, også avec. Svært god opplevelse, selv med barn...

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, trivli2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Aurora Restaurant og Livescene, så også på

Har du vært i Aurora Restaurant og Livescene? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.