Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Publiser
Innboks
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (37)
Filtrer anmeldelser
37 resultater
Vurdering fra reisende
15
14
5
3
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
15
14
5
3
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 37 anmeldelser
Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

Bodde her 3 dager i forbindelse med jobb, var uten tvil ute av sesong.
Velfungerende wifi, ok frokost lå klar i kjøleskapet hver morgen.
Relativt ny leilighet med felles kjøkken i gangen, ikke spesielt godt lydisolert.
Fint område for en tur men husk refleks og hodelykt, er det mørkt så er det skikkelig mørkt.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, jernj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. august 2018

Bodde to dager i såkalt sjøhus med stue, soverom og fullt utstyrt kjøkken. Stor terasse med utsikt over fjorden. Frokostbrett fikk vi handlet dagen i forveien.
Var i tillegg ganske heldige med været, så det ble en bra opplevelse.
Restaurant Aurora må nevnes spesielt. Utsøkt mat og service!
Anbefales.
Mvh. Einar & Kari.

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Kari S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2018 via mobile enheter

Overnattet en natt i telt. Vi betalte 300 kr for å sette opp et telt og forventer med en slik pris rene toaletter. Det var det ikke. Både standard og pris har vært bedre på de 3 andre campingplassen vi har vært på i sommer. Ellers fin plass med hyggelig betjening.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 725siljed
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Nina Elisabeth R, Leder  på Havblikk Camping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2018

Hei Silje, vi gjør vårt aller beste med å holde fellesarealene rene og pene til en hver tid, og toaletter og dusjer vaskes flere ganger i løpet av dagen/døgnet. Dere besøkte oss på en av sommerens travleste dager, og vi beklager på det sterkeste at dere opplevde toalettene som skitne. Vi opplever noen ganger, sjeldent - men det forekommer, at toalettene blir tilgriset med overlegg. Det er veldig lite hyggelig, og jeg håper det ikke var tilfellet da du besøkte oss. Vi håper du satte pris på at dusj var inkludert i prisen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2018 via mobile enheter

Etter å ha vært innom flere campingplasser på vår ferie til 2/3 av prisen vi betalte på Nesna ble vi satt ut da vi så at vi får denne prisen fikk toalett og dusj som var like innbydende som de man finner på en 50 år gammel ungdomsskole. Vann fløt rundt på gulvet i hele fellesarealet, og fasilitetene sto ikke i stil til prisen

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 67stiank
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Nina Elisabeth R, Leder  på Havblikk Camping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2018

Hei Stian, vi gjør vårt aller beste med å holde fellesarealene rene og pene til en hver tid, og toaletter og dusjer vaskes flere ganger i løpet av dagen/døgnet. Dere besøkte oss på en av sommerens travleste dager, og vi beklager på det sterkeste at dere opplevde toaletter og dusjer som skitne. Vi opplever noen ganger, sjeldent - men det forekommer, at fellesarealene blir tilgriset med overlegg. Det er veldig lite hyggelig, og jeg håper det ikke var tilfellet da du besøkte oss. Vi håper du satte pris på at dusj var inkludert i prisen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2018 via mobile enheter

Å komme hit var så koselig. Sølvi å Ole Martin håndhilste på alle gjestene og ønsket velkommen. Tok oss med på en omvisning av området og anbefalte resturanten Aurora rett over veien. Bobilplassene var godt tilrettelagt og med god plass mellom. Rolig å trivelig. Anbefales Restauranten Aurora må bare prøves - nydelig mat å så trivelig betjening som "sprang" føtten av seg for å gi akkurat DEG den beste service.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Wenche Halseth A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Nina Elisabeth R, Leder  på Havblikk Camping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2018

Hei Wenche, tusen takk for flott tibakemelding! Sølvi og Ole Martin, og resten av vårt servicepersonale, er veldig flinke! Vi har stort fokus på å være ett godt vertskap.
Aurora restaurant er virkelig en opplevelse, og vi erfarer at flere og flere velger å besøke oss på grunn av kvaliteten på maten vi serverer. Lokale, økologiske og kvalitetsråvarer, parret med godt håndtverk, gir lekkert og velsmakende resultat på tallerkener og fat! Tusen takk, og velkommen tilbake

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser