Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Booking.com
USD 60
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 02.07.21
Agoda.com
USD 68
USD 55
Vis tilbud
SPAR USD 13
Gratis avbestilling frem til 02.07.21
Hotels.comUSD 60
TravelocityUSD 60
ZenHotels.comUSD 68
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 050)
Filtrer anmeldelser
1 050 resultater
Vurdering fra reisende
467
414
132
24
13
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
467
414
132
24
13
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 050 anmeldelser
Anmeldt 10. desember 2018 via mobile enheter

Hver gang jeg er her trives jeg stort og blir godt tatt hånd om. Store smil, god mat, god service og veldig god service gjør tiden her gå fort og fint. Anbefaler en tur i gymmet og en svømmetur på taket.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, EspenL883
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ParkInnMuscatOman, General Manager på Park Inn by Radisson Muscat, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. desember 2018
Google-oversetting

Thank you for your great feedback about your stay and for taking the time to write your review. We appreciate you taking the time share your experience. Our team works hard to make sure our guests are comfortable and receiving our best service.

We look forward to you again in the future.

With best regards,

Nuno Neves
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. september 2018

Nå er det hjem igjen til Norge etter nesten 2 uker her på hotellet. Her har jeg bodd ved flere anledninger og trives veldig godt. Hotellet har det man trenger til å føle seg velkommen, avslappet og tatt vare på :-) Og til Sunil samt mine andre venner i resepsjonen, "vi ses snart igjen" :-)

Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Rom
    • Service
1  Takk, EspenL883
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
PIbyRD_Muscat, General Manager på Park Inn by Radisson Muscat, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2018
Google-oversetting

Thank you for your feedback and for taking the time to write your experience. We appreciate you taking the time share your experience. Our team works hard to make sure our guests are comfortable and receiving our best service.

We look forward to welcome you and your team again in the future.

With best regards,

Nuno Neves
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. april 2018 via mobile enheter

Hotell lobbyen er stor og luftig. Ved ankomst blir man tatt godt i mot av betjeningen, veldig god service. Sunil har alltid til en prat, og man føler seg godt ivaretatt. Frokosten er veldig god, stor og variert. Hotelrestauranten på utsiden har også veldig god mat og god service. Rommene er godt rengjort. Og bassenget og baren på taket gjør at man kan slappe godt av på kvelden også. Her han man nyte solnedgangen. Hotellet har også et lite velutstyrt gym, her er det ikke noe problem å bli sliten.

Dato for oppholdet: april 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, EspenL883
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
PIbyRD_Muscat, General Manager på Park Inn by Radisson Muscat, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. april 2018
Google-oversetting

Thank you for your feedback and for taking the time to write your review. We appreciate you taking the time share your experience.

Your comments are valued, and your suggestions will be used to consider improvements in the future.

We look forward to your next stay.

With best regards,

Nuno Neves
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. november 2017

Min kone og jeg bodde her en uke i november. Et flott hotell med basseng og bar på taket. Flott beliggenhet, med gangavstand til to store kjøpesenter. Meget hyggelig vertskap, og god frokost med egen omelettstasjon. Taxi tilgjengelig til en hver tid rett utenfor hotellet. Anbefales!

Dato for oppholdet: november 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Johannes L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
PIbyRD_Muscat, General Manager på Park Inn by Radisson Muscat, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. november 2017
Google-oversetting

Thank you for your feedback and for taking the time to write your review. We appreciate you taking the time share your experience.

Your comments are valued, and your suggestions will be used to consider improvements in the future.

We look forward to your next stay.

With best regards,

Nuno Neves
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. november 2017 via mobile enheter

Har vært her ved flere anledninger. Enkle fine rom, hyggelig betjening, god mat, og nærme shoppingsenter. Fin takterrasse med servering og badebasseng. Taxiholdeplass rett på utsiden gjør det enkelt å komme seg dit man ønsker.

Dato for oppholdet: november 2017
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, EspenL883
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
PIbyRD_Muscat, General Manager på Park Inn by Radisson Muscat, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. november 2017
Google-oversetting

Thank you for your feedback and for taking the time to write your review. We appreciate you taking the time share your experience.

Your comments are valued, and your suggestions will be used to consider improvements in the future.

We look forward to your next stay.

With best regards,

Nuno Neves
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser