Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (248)
Filtrer anmeldelser
248 resultater
Vurdering fra reisende
138
80
14
9
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
138
80
14
9
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 248 anmeldelser
Anmeldt 11. april 2018

Fantasisk flott hotell med super plassering med hensyn til messebesøk.
Alt fungerte utmerket og maten smakte helt topp.
Kommer garantert tilbake ved neste Stockholmsbesøk
At prisen i tillegg var meget hyggelig var ikke noen negativt.

Dato for oppholdet: april 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
1  Takk, jornweiby
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Alexandra H, General Manager på Motel L Älvsjö, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. april 2018
Google-oversetting

Hej!
Tack så mycket för det fantastiska omdömet!
Vi är väldigt glada att du gav oss topp-poäng och att ni har haft det bra hos oss!
Jag ska se till att dela dina fina ord med vår underbara personal.
Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka, och passar också på att önska dig en trevlig helg!
Vänligen
Alexandra Högberg
General Manager, Motel L Älvsjö

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2017 via mobile enheter

Med helt nytt hotell bør alt være bra. Det kalles Motell, vet ikke grunnen for det - det er jo hotellstandard.
Fine lyse og fargerike rom, veldig stille. Litt myke senger, og varm dyne. Aircondition som ikke lar seg individuelt justere.
Frokost er veldig enkel. Vindu i dusj sone fra knehøyde og opp, litt rart å stå slik selv om det var i 8 et mens toget kjører forbi. Fin dusj forresten, men det ble en del vannsøl på gulvet
Veldig god kommunikasjon inn til city med tog.
Bodde her 2 netter og rommet ble ikke ordnet. Begynnerfeil?
Og jeg måtte selv stå i resepsjonen å booke rom via Internett, klønete opplegg.
Hadde fått bedre rating fra meg med lettere bookning og rett rengjøring

Men det var god pris på rom - 725kr er akseptabelt pr natt inkl frokost

Dato for oppholdet: august 2017
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, M0rtenU
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Alexandra H, General Manager på Motel L Älvsjö, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. oktober 2017
Google-oversetting

Kära gäst,

tusen tack för att du tar dig tid att skriva ett omdöme om oss.
Du har helt rätt att vi är ett hotell, vi har valt namnet Motel L dels för att understryka att vi är ett budget design koncept och dels för att sticka ut lite. :)
Jag beklagar att du hade problem med luftkonditioneringen, vi hade en del inkörningsproblem med ventilationen när hotellet precis öppnat men det är åtgärdat nu, detsamma gäller fönstret i badrummen som nu har frostats.
Vi hoppas att vi får förmånen att välkomna er tillbaka till oss.

Vänligen
Alexandra Högberg

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5 dager siden
Google-oversetting

Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2 uker siden
Google-oversetting

Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2 uker siden
Google-oversetting

Dato for oppholdet: juni 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser